2019-06-16 14:46:32
Φωτογραφία για Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των ακαδημιών του ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ- Ευχαριστίες
Αθλητικός Όμιλος Βόνιτσας

       Προχθές και επίσημα, έλαβε χώρα η τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου! Στο πλαίσιο αυτό, τα παιδιά όλων των τμημάτων μας συμμετείχαν σε οικογενειακό διπλό κι έτσι μια όμορφη χρονιά έφτασε στο τέλος της.

        Κατά τη διάρκεια του έτους, πάνω απο 100 παιδιά συμμετείχαν στις προπονήσεις. Οργανώσαμε με τον καλύτερο τρόπο τις ακαδημίες του συλλόγου, δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Όλοι οι προπονητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ετοιμάζονται για μια νέα, δημιουργική και απαιτητική ταυτόχρονα χρονιά!....        Αποκορύφωμα της δράσης μας στο χώρο των ακαδημιών, αποτελεί η εκδρομή που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου τα παιδιά μας είχαν την απόλυτη τιμή να συμμετέχουν μαζί με τις ακαδημίες του Άρη στο γήπεδο όπου έπαιξε ο μεγάλος Νίκος Γκάλης! 

      Επιπλέον, πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων, διοργανώθηκε φιλικός αγώνας των ακαδημιών μας με τη Δόξα Λευκάδας, όπου οι αθλητές των δύο ομάδων έλαβαν δώρα και αναμνηστικά!


         Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας για τη συνεργασία, τη συνέπεια, την υπομονή αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο των προπονητών και της διοίκησης και τους υποσχόμαστε μια καλύτερη και πιο οργανωμένη χρονιά!

         Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους χορηγούς της ομάδας μας που, σε τόσο δύσκολους καιρούς, ξόδεψαν κάποια από τα χρήματά τους έτσι ώστε να βοηθήσουν την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της.

         Τέλος, οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και βοήθησε στη διάδοση της ιδέας του ΑΟΒ.

      Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

ΥΓ: Οι εγγραφές για το 1ο CAMP "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ" (1-5 Ιουλιου) συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό!

ΥΓ 1: Αρχές Αυγούστου, θα λάβει χώρα το καθιερωμένο, πλέον, τουρνουά 3on3 της πόλης μας.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

ΤΟ Δ.Σ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 

       Ο Σύλλογος του μπάσκετ «Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ», η διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές, θα ήθελαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, για την στήριξη στο σύλλογο στην ομάδα και στο προπονητικό επιτελείο μας, οι οποίοι με πολύ κόπο και μόχθο σε συνδυασμό με την ηθική και υλική συνεισφορά του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας, κατάφεραν ένα πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα όλη αυτή τη σεζόν.

       Για ακόμη μία φορά, αποδεικνύεται περίτρανα ότι, κοινωνική ανάπτυξη και αθλητισμός μπορούν να επιτευχθούν μόνο, με ομαδική προσπάθεια και προσφορά!
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ