2019-06-17 10:48:15
Φωτογραφία για Προσοχή! Ρίχνουν φόλες σε γάτες στη ΒΟΝΙΤΣΑ
          Τους ασυνείδητους που ρίχνουν φόλες σε γάτες στη Βόνιτσα, καταγγέλει φιλόζωος αναγνώστρια και μάλιστα κάνει λόγο για Θανάτωση σε έξι (6) γάτες στη συνοικία Κόκκινος κοντά στον ιερό ναό τού Αγίου Νικολάου. Αναλυτικά καταγγέλει:

     Προσοχή μεγάλη προσοχή εδώ στη Βόνιτσα και στη συνοικία Κόκκινος κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Με ενημέρωσαν πως κάποιοι-ες -δήθεν άγνωστοι λέμε τώρα- βάζουν φόλες σκοτώνοντας ήδη έξι (6) γάτες απο χθες το πρωί μέχρι χθες βράδυ και για σήμερα δεν ξέρω ακόμα. 

         Αλήθεια κάθομαι και αναρωτιέμαι και απάντηση δεν έχω ποιός γονιός και κυρίως ποια μάνα ανάθρεψε και μεγάλωσε τέτοια παιδιά χωρίς αξίες και ιδανικά, που σκορπάνε δηλητήριο με φόλες με στόχο να αφαιρέσουν τη ζωή από τα δεκάδες γάτες που υπάρχουν σ’ αυτή την περιοχή...........        Και επειδή πάλι στο ίδιο έργο θεατές, πάλι κανένας δεν είδε και κανένας δεν ξέρει.. επιτέλους μιλήστε μην τους καλύπτεται, κοντεύουν να αφανίσουν τα πάντα και κανένας δεν κάνει τίποτα ΜΙΛΗΣΤΕΕΕΕΕ. 

      Σήμερα Θα γίνει μήνυση κατά αγνώστων σήμερα στο αστυνομικό τμήμα Ακτίου-Βόνιτσας και έπεται και συνέχεια. Όποιος-α ξέρει κάτι ας κανει μια φορά στη ζωή του το σωστό....!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ