2019-06-17 11:18:30
Φωτογραφία για Τα παλιά Mac δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple
Η αλλαγή έγινε πρόσφατα από την Apple. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα της Apple δεν είναι πλέον προσβάσιμο σε κανέναν με "παλιό" Mac. Αν είστε ένας από αυτούς, τότε εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος.  

Τώρα πρέπει να έχετε ένα Mac OS X 10.10.5 Yosemite τουλάχιστον. Πρέπει επίσης να έχετε την έκδοση Safari 10.1.2. και μεγαλύτερη. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τις ελάχιστες απαιτήσεις της Apple, εμφανίζεται ένα μήνυμα "Unsupported version browser". Είναι αρκετά ειρωνικό από μόνο του όταν γνωρίζουμε ότι αν υπάρχει μια κατηγορία πελατών που είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα νέο μηχάνημα στο Apple Online Store για αυτό και επισκέπτονται το σύνδεσμο, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους

Σημειώστε ότι το μήνυμα της Apple καλεί τους χρήστες να κάνουν λήψη των τελευταίων εκδόσεων του Chrome ή του Firefox για πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Apple Store. Ενθαρρύνονται επίσης να αναβαθμίσουν σε νεότερη έκδοση OS X ή macOS.

Για όσους αναρωτιούνται για το λόγο του μπλοκαρίσματος στους παλιούς Mac, απλώς σχετίζονται με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από την τοποθεσία της Apple. Ορισμένες δεν είναι ενσωματωμένες / συμβατές σε παλαιότερες εκδόσεις των προγραμμάτων περιήγησης, εξ ου και το ενδιαφέρον της ενημέρωσης.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ