2019-06-17 13:00:12
Φωτογραφία για Αγίου Πνεύματος: Ανοικτά τα καταστήματα στην Αθήνα... κλειστά στη Θεσσαλονίκη
Κανονικά λειτουργούν σήμερα, του Αγίου Πνεύματος, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα στην Αθήνα.

Μπορεί για κάποιους η ημέρα του Αγίου Πνεύματος να είναι αργία, ωστόσο, για άλλους είναι εργάσιμη. Κλειστά θα είναι σε ορισμένες περιοχές που έχουν ήδη ανακοινώσει αργία και για τα καταστήματα.

Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, τα σούπερ μάρκετ θα ακολουθήσουν τις αποφάσεις των κατά τόπους εμπορικών συλλόγων της χώρας.

Πού θα είναι κλειστά τα καταστήματα του Αγίου Πνεύματος - Τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη 

Υποχρεωτικά κλειστά θα είναι όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης, , σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 22/19777/10-05-2002 απόφαση, η οποία δεν έχει ανακληθεί. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση του καλεί όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, να εποπτεύσουν την αγορά για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας.


Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας ανακοινώθηκε, ότι τα καταστήματα-μέλη του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 17 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος).

Αργία είναι η ημέρα του Αγίου Πνεύματος και για την Αλεξανδρούπολη, και για την Βέροια. Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας αναφέρει σε ανακοίνωση:

«Ολα τα καταστήματα της Βέροιας την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστά δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας αριθ. πρωτ: ΕΡ-1430/28-11-1986 για ενημέρωση εμπόρων-καταστηματαρχών και καταναλωτικού κοινού του Δήμου Βέροιας».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου προτείνει στα μέλη του, εμπόρους κι επιχειρηματίες να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα την ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019. Το ίδιο ισχύει και για την Κομοτηνή και για το Ναύπλιο.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ