2019-06-17 20:45:04
Φωτογραφία για Θοδωρής Γεωργιόπουλος: Αυτός είναι ο 31χρονος που πνίγηκε στην Κάτω Βασιλική
         Ο γνωστός Πατρινός dj Θοδωρής Γεωργιόπουλος με το ψευδωνυμο Mr Jony είναι ο άτυχος Πατρινός που βρήκε τραγικό τέλος χθες στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας................. Ο Θοδωρής Γεωργιόπουλος, «‘εφυγε» χθες σε ηλικία 31 ετών, προσπαθώντας να σώσει τη βάρκα του από το ξαφνικό μπουρίνι.

            Ο νεαρός είχε πάει βόλτα στη Κάτω Βασιλική με φίλο του, όταν ξαφνικά είδε τη βάρκα του να την παρασέρνει το κύμα. Στην προσπάθειά του να τη σώσει, τον παρέσυραν τα ρεύματα που ήταν πολύ ισχυρά, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

     Στο προφίλ του στο facebook, οι φίλοι του, τον αποχαιρετούν, χωρίς ακόμη να μπορούν να πιστέψουν, πώς έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

«Μάλλον ο Θεός είχε ανάγκη το αστείρευτο και ατελείωτο χαμόγελο σου.. Μάλλον είχε ανάγκη τις μουσικές σου.. Ήθελε και ζήταγε ένα άτομο να μη του χαλάει ποτέ χατήρι.. Είχε ανάγκη την αισιοδοξία σου. Την ατελείωτη ενέργεια σου…και.. και.. και..Έτσι αποφάσισε να σε πάρει δίπλα του στον ουρανό των αγγέλων.. ΚΑΛΌ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΡΕ ΤΖΟΝΑΡΕ.. Λείπεις είδη», ένα από τα συγκινητικά μηνύματα. 


tempo24.gr

H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, απογευματινές ώρες χθες, ότι αγνοείται ένας 31χρονος κολυμβητής, κατόπιν της προσπάθειάς του να προσεγγίσει την υπό ιδιοκτησίας του παρασυρόμενη από τα θαλάσσια ρεύματα λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή Λιμνοπούλας Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, καθώς και από ιδιωτικά σκάφη, με τη συμμετοχή επίσης δυτών και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο της Π.Α., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Λίγο αργότερα, ο 31χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το Α/Κ »ΓΙΩΤΑ» Λ.Ν. 860, στη θαλάσσια περιοχή Λιμνοπούλας και συγκεκριμένα σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τα βράχια του όρους Βαράσοβα, ενώ αφού μεταφέρθηκε στο λιμένα Κάτω Βασιλικής, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

https://www.agrinionews.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφυγε ο ο Νίκος Πανταζής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφυγε ο ο Νίκος Πανταζής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ