2019-06-18 09:01:17
Φωτογραφία για Πώς να μετατρέψετε γρήγορα μια ζωντανή φωτογραφία σε βίντεο στο iOS 13 στο iPhone
Από τότε που κυκλοφόρησε το beta του iOS 13, συναντήσαμε μια πληθώρα νέων λειτουργιών που δεν είχαν εξερευνηθεί όπως είναι φυσικό. Χαρακτηριστικά όπως την κοινή χρήση του ήχου σας με δύο AirPods και ορισμένες ακόμη κρυφές λειτουργίες του iOS 13 και χειρονομίες συζητήσαμε νωρίτερα.   

Από όλα όμως τα χαρακτηριστικά που εντοπίστηκαν στο νέο λειτουργικό σύστημα, μου άρεσαν πολύ οι αλλαγές που έγιναν στην εφαρμογή Φωτογραφίες!

Αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν πολύ βολική την εργασια μας όταν πρόκειται για την επεξεργασία φωτογραφιών. Μπορούμε να μετατρέψουμε ακόμη και τη ζωντανή φωτογραφία σε ένα βίντεο.Πάμε να δούμε πως θα το κάνετε μετατρέποντας ζωντανές φωτογραφίες σε βίντεο στο iOS 13

Η επεξεργασία ζωντανών φωτογραφιών και η μετατροπή τους σε GIF ήταν εύκολη, χρησιμοποιώντας διάφορες εφαρμογές από το App Store, όμως η μετατροπή τους σε βίντεο δεν ήταν δυνατή νωρίτερα από την εφαρμογή φωτογραφιών στο iOS 12 . Αλλά τώρα, με τη συγχώνευση του iOS 13 με την εφαρμογή ανανεωμένων φωτογραφιών, είναι εφικτή η λειτουργία αυτή. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο iPhone σας.


Βήμα 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Φωτογραφίες και επιλέξτε τη ζωντανή φωτογραφία που θέλετε να μετατρέψετε σε ένα βίντεο.

Βήμα 2. Αγγίξτε το κουμπί Κοινή χρήση .

Βήμα 3. Τώρα επιλέξτε την επιλογή Αποθήκευση ως βίντεο στο φύλλο κοινής χρήσης.

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να δείτε το βίντεο στην εφαρμογή φωτογραφιών σας και να το αποθηκεύσετε και σε ξεχωριστό άλμπουμ. Είναι τόσο εύκολο να μετατρέψετε ζωντανές φωτογραφίες σε βίντεο στο iOS 13 όπως είδατε σε δευτερόλεπτα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ