2019-06-18 09:01:18
Φωτογραφία για Τα AirPods κυριαρχούν στις πωλήσεις, αλλά η δεύτερη γενιά απογοητεύει
Υπάρχουν ορισμένα προϊόντα όπου η Apple βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό. Τα ασύρματα ακουστικά είναι ένα από αυτά τα προϊόντα, τόσο πολύ ώστε η Apple να υπερηφανεύεται για τα AirPods.  

Η εταιρεία Counterpoint Research παρουσιάζει δύο χάρτες, όπου βλέπουμε ότι η Apple έχει μερίδιο αγοράς πάνω από το 50%. Το ίδιο ισχύει και αν κοιτάξετε για το προϊόν AirPods που συντρίβουν τα άλλα ασύρματα ακουστικά. Παρά αυτό το θετικό σημείο, υπάρχει μια απογοήτευση στις πωλήσεις.

Η Apple παρουσίασε μια δεύτερη γενιά AirPods πριν από μερικούς μήνες το οποίο δεν επέτρεψε στην Apple να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της. Πρέπει να ειπωθεί ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο γενεών δεν είναι πολυάριθμες, οι οποίες δεν έβλεπαν το ευρύ κοινό. "Ενώ οι πωλήσεις της πρώτης γενιάς AirPods ήταν υψηλότερες από τις αναμενόμενες χάρη σε μια σειρά προσφορών, οι πωλήσεις του νέου μοντέλου ήταν χαμηλότερες από τις αναμενόμενες λόγω των αντιδράσεων μικτών αγορών", λέει η Counterpoint Research.

Εκτός από την Apple, στο βάθρο βρίσκετε και η Samsung δεύτερη και ακολουθεί η Jabra. Επιπλέον, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο κορεάτης κατασκευαστής ξεπερνά την εταιρεία. Στις συνολικές πωλήσεις, 17,5 εκατομμύρια ασύρματα ακουστικά πωλήθηκαν το πρώτο τρίμηνο, αυξημένα κατά 40% από πέρυσι. Τα κέρδη από πωλήσεις ήταν κυρίως στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ