2019-06-18 09:01:18
Φωτογραφία για Ο Tim Cook συναντά τον Donald Trump για να μιλήσει για το εμπόριο, τη μετανάστευση και την ιδιωτικότητα
Ο Tim Cook επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο εχθές την Πέμπτη. Το αφεντικό της Apple συναντήθηκε με τον Donald Trump και τους συμβούλους του, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του Ivanka και αρκετά θέματα ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης.  

Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο Reuters ότι ο Tim Cook και ο Donald Trump συζήτησαν για το εμπόριο, τις αμερικανικές επενδύσεις, τη μετανάστευση και την ιδιωτικότητα. Δεν κοινοποιήθηκαν άμεσα άλλα στοιχεία και από την πλευρά της, η Apple αρνήθηκε να επαναλάβει ένα σχόλιο για αυτή τη συνάντηση.

"Ο ιδιωτικός τομέας εντείνεται πραγματικά. Έχουμε δεσμεύσεις. Ο Tim Cook  πρόεδρος της Apple, ο οποίος ήταν εδώ σήμερα, υπήρξε μια πραγματική δύναμη στο συμβουλευτικό συμβούλιο και στη δέσμευσή του για δια βίου μάθηση εν γένει ", δήλωσε η Ivanka Trump στη συνάντηση με τους υπεύθυνους.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Tim Cook να έχει συνομιλήσει για τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Κυρίως οι Ηνωμένες Πολιτείες θέτουν σε ισχύ περιορισμούς για τώρα και εταιρείες όπως η Apple θα μπορούσαν να επηρεαστούν. Στην περίπτωση της Apple, το iPhone, iPad, το Mac και άλλα προϊόντα κατασκευάζονται στην Κίνα. Η χώρα θα μπορούσε πολύ καλά να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να μην διαταράξει την παραγωγή, πράγμα που θα είχε αντίκτυπο κα στο εμπόριο των ΗΠΑ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ