2019-06-18 09:01:18
Φωτογραφία για Η Apple δουλεύει σε μια βελτιωμένη νυχτερινή λειτουργία για το επόμενο iPhone της
Το iPhone έχει προχωρήσει καλά στο θέμα της φωτογραφίας, αλλά παραμένει παγκοσμίως πίσω από τον ανταγωνισμό σε ένα συγκεκριμένο σημείο και είναι οι λήψεις τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.   

Ο Filip Koroy Youtubeur του καναλιού EverythingApplePro ισχυρίζεται ότι έχει επίγνωση του τι ετοιμάζει η Apple για να κλείσει το χάσμα με την Huawei ή τα τηλέφωνα της Google (Pixel 3). Συγκεκριμένα, το Cupertino θα μπορούσε να λειτουργήσει σε μια νέα ρύθμιση νυχτερινής λήψης , μια λειτουργία που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα ή αυτόματα, ανάλογα με την εξωτερική φωτεινότητα.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο νέος αυτός τρόπος βρίσκεται ήδη σε δοκιμαστική φάση στο iPhone 11 καθώς και στον διάδοχο του XR, γεγονός που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι τα στιγμιότυπα της νυχτερινής λήψης θα μπορούσαν να ωφελήσουν και τα δύο μοντελα με νέους αλγόριθμους ... αλλά και ένα αισθητήρα με "μεγάλο άνοιγμα", ικανός να συλλάβει πολύ περισσότερο φως και συνεπώς πιο κατάλληλο για λήψεις το βράδυ. Βεβαίως, είναι εξίσου πιθανό ότι η λειτουργία μπορεί να ενσωματωθεί τέλεια και σε παλαιότερο iPhone, αλλά η Apple αρνείται συνήθως να δώσει επιπλέον ικανότητες σε γερασμένα μοντελα.

 Αυτή η θαλάσσια φωτογραφία έγινε με το iPhone XS αλλά η ποιότητα των εικόνων καταρρέει γρήγορα όταν η φωτεινότητα είναι ακόμη χαμηλότερη.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ