2019-06-18 17:52:11
Φωτογραφία για Βράβευση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ στην 5η Διοργάνωση «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019» στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών
Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ βραβεύτηκε στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για πέμπτη φορά η DirectionBusinessNetwork, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019. 

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περισσότερων από 600 υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.

 

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις που περιλαμβάνονται στην έκδοση Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας της DirectionΒusinessNetwork, που μόλις κυκλοφόρησε.

Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ να είναι και πάλι παρών στη συγκεκριμένη διοργάνωση,που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του ΣΕΒ και την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, με βασική επιδίωξη τη στήριξη και επιβράβευση των υγιών δυνάμεων της αγοράς και την ανάδειξη των άριστων της πραγματικής οικονομίας.


 

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ κ. Θανάσης Μουχτής ο οποίος ανέφερε:

«Η βράβευση αυτή αποτελεί τιμή για τα μέλη μας, για το προσωπικό μας, για τη Διοίκηση. Ταυτόχρονα είναι και η δικαίωση των επιλογών  και των προσπαθειών μας, είναι η επιβράβευση της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι άνθρωποί μας, πελάτες, συνεργάτες, ανθρώπινο δυναμικό.

Διαβλέποντας την ανάγκη για την μετεξέλιξη του μοντέλου του φαρμακείου και τον νέο ρόλο που καλείται να παίξει ο φαρμακοποιός στα επόμενα χρόνια,  ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ έθεσε ως στρατηγικό στόχο την ανάδειξη του φαρμακείου σε βασικό παράγοντα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας  με παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς-πελάτες.

Στόχος του  και όραμά του παραμένει να είναι ο στρατηγικός συνεργάτης για τον Έλληνα φαρμακοποιό-επιστήμονα-επιχειρηματία, παρέχοντάς του υπηρεσίες και δομές που εξασφαλίζουν  την άριστη λειτουργία του φαρμακείου του σήμερα, αλλά και την επιτυχημένη  μετεξέλιξή  του στο αύριο, προς όφελος του Έλληνα ασθενή και της κοινωνίας μας».

 
 
farmakopoioi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ