2019-06-18 19:16:24
Φωτογραφία για Instagrammer τα... παίρνει από τη μητέρα του για να γυρίζει τον κόσμο με την κοπέλα του: «Η δουλειά δεν είναι επιλογή για μένα»
Η μητέρα του κάνει δύο δουλειές για να πηγαίνει διακοπές με την κοπέλα του και να ποζάρει στο Instagram.  Ο Catalin Onc και η Elena Engelhardt είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι

από τη Γερμανία. O Catalin ξεχωρίζει από τα δεκάδες τατουάζ που έχει πάνω του και χόμπι τους είναι να ταξιδεύουν!

Έχουν επισκεφτεί χώρες όπως οι Νέα Ζηλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστραλία.

Ο λογαριασμός τους στο Instagram μετράει περίπου 36 χιλιάδες followers.

Το ερωτευμένο ζευγαράκι, ωστόσο, για να κάνει όλα αυτά τα ταξίδια έπαιρνε χρήματα από τη μητέρα του Catalin, που είχε αναγκαστεί να κάνει δύο δουλειές!

Το επόμενο ταξίδι που έχουν προγραμματίσει να κάνουν είναι αρκετά ακριβό κι έτσι ζήτησαν από τους followers τους να το πληρώσουν!

Συγκεκριμένα, για να βρεθούν στην Αφρική και να κάνουν το trip των ονείρων τους πάνω σε ποδήλατο, χρειάζονται ακόμα περίπου 11.000 δολάρια.


Οι followers, πάντως, δεν πήραν με καλό μάτι αυτή την ιστορία.

«Η μητέρα σου δουλεύει δύο δουλειές για να πηγαίνεις εσύ ταξίδια; Δεν νομίζεις ότι θα επηρεάσει την ψυχική της υγεία;», έγραψε ένας χρήστης στο Instagram.

«Έχεις σκεφτεί να δουλέψεις για να κάνεις το ταξίδι σου;», έγραψε ένας άλλος.

Η απάντηση του ζευγαριού;

«Κάποιοι απλά θα μας πούνε να βρούμε μία δουλειά... και να σταματήσουμε να ζητιανεύουμε. Ωστόσο, όταν έχεις αντίκτυπο στη ζωή των άλλων, το να βρεις δουλειά δεν είναι η επιλογή».

Μετά, τη διάσταση που πήρε η ιστορία του ζευγαριού, ο Catalin αποφάσισε ν' αφήσει τα Social Media για ένα μήνα, για να καταφέρει να τα βρει με τον εαυτό του και να περπατήσει όσο πιο πολύ μπορεί, όπως είπε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ