2019-06-18 20:22:25
Φωτογραφία για Επείγουσα ανακοίνωση της ΠΟΕΣ για τα επιδόματα
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια των σχετικών ανακοινώσεων (δείτε εδώ) και μετά από ενημέρωση που είχε η Ομοσπονδία μας από τους αρμοδίους φορείς (ΗΔΙΚΑ, ΟΠΕΚΑ κλπ), στους οποίους αρχικώς είχε αποτανθεί, σας γνωρίζουμε ότι, για να καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα θα πρέπει όσοι τα δικαιούνται να μεταβούν εκ νέου στο taxis και να υποβάλλουν τροποποιητική δήλωση (τονίζεται ότι τα αναδρομικά ποσά έχουν ήδη καταχωρηθεί στους σωστούς κωδικούς, οπότε απαιτείται μόνο η εισαγωγή στο αντίστοιχο πεδίο και η υποβολή της δήλωσης). Τροποποιητική φορολογική δήλωση θα πρέπει να υποβληθεί ακόμη και στην περίπτωση που κάποια/κάποιος είχε υποβάλλει το Ε1 μετά τη διόρθωση των αναδρομικών.     

Μόλις υποβληθεί η τροποποιητική δήλωση, αυτομάτως και αμέσως ενημερώνεται το σύστημα και αλλάζει και το ετήσιο ποσό (του 2018, αφού αφαιρεθούν τα αναδρομικά).

Στη συνέχεια θα πρέπει να υποβληθεί εκ νέου η αίτηση (Α21), οπότε και αυτομάτως το σύστημα θα δει τα νέα εισοδήματα και όσοι δεν είχαν λάβει επιδόματα ή έλαβαν μειωμένα, θα τα λάβουν κανονικά.

Παρακαλούμε για όποιες δυσχέρειες να επικοινωνείτε με την Ομοσπονδία μας στο τηλ. 2168004777.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ