2019-06-18 20:24:22
Φωτογραφία για Ιπποδρομίες του Άσκοτ: Τα περίτεχνα καπέλα και η Κέιτ Μίντλετον έκλεψαν την παράσταση
Η βασίλισσα Ελισάβετ, η... γλάστρα που έβαλε στο κεφάλι της η Μαξίμα της Ολλανδίας,

ο Κάρολος, η Καμίλα και ο Γουίλιαμ - Απόντες ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Οι βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, μία από τις πιο σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις στη Βρετανία έγινε σήμερα με παρούσα την Ελισάβετ, αλλά και τον Κάρολο, την Καμίλα, τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αλλά απόντες τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ Οι ιπποδρομίες του Άσκοτ, πέρα από το αυτό καθεαυτό το θέαμα με τα άλογα, κερδίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας και του στυλ, λόγω των περίτεχνων, πρωτότυπων και... εκκεντρικών καπέλων που φορούν οι γυναίκες που τις παρακολουθούν.

Ακόμα και η βασίλισσα Ελισάβετ, που είναι πολύ συντηρητική στις επιλογές των ρούχων και των καπέλων της, την ημέρα αυτή... «ξεφεύγει», όπως και φέτος, που επέλεξε γαλάζιο καπέλο με μεγάλα λουλούδια σε αποχρώσεις του μπλε.

Δίπλα της, επίσημη καλεσμένη ήταν η Μαξίμα, βασίλισσα της Ολλανδίας, που... έκλεψε τα βλέμματα με το πολύ περίεργο καπέλο - σαν γλάστρα - που φόρεσε και το οποίο της έκρυβε την ορατότητα σε μεγάλο βαθμό!

Η Ελισάβετ της Αγγλίας και η Μαξίμα της Ολλανδίας

Την παράσταση πάντως έκλεψε με την χάρη και την κομψότητά της η Κέιτ Μίντλετον. Η Δούκισα του Κέμπριτζ επέλεξε επίσης το γαλάζιο για την εμφάνισή της, που ήταν υπέρκομψη και λαμπερή. Με το χαμόγελο στα χείλη, φάνηκε να καταδιασκεδάζει σε όλη την διάρκεια, ενώ συνομιλούσε με όλους. Οι Βρετανοί ενθουσιάστηκαν με την παρουσία της και ξέχασαν την πίκρα τους από το γεγονός πως η Μέγκαν Μαρκλ, η «καινούρια» τους αγαπημένη, δεν ήταν εκεί.

Γουίλιαμ και Κέιτ Η Κέιτ και η Καμίλα Η Κέιτ Μίντλετον και η Ζάρα Φίλιπς

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ-Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μπίντλετον

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος Ο Κάρολος και η Καμίλα στις βασιλικές ιπποδρομίες του Ασκοτ Ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ-Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μπίντλετον Οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη

Μπορεί τα βλέμματα να έκλεψαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως και οι «απλοί» θεατές των ιπποδρομιών, έκαναν εξαιρετικές επιλογές καπέλων:
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ