2019-06-18 22:55:22
Φωτογραφία για Apple Watch: ενημερώσεις από το ρολόι έρχονται άμεσα
Το Apple Watch ετοιμάζεται να είναι πραγματικά ανεξάρτητο. Η Apple έχει ήδη ρυθμίσει την επόμενη μεγάλη ενημέρωση, προσφέροντας στο Apple Watch να έχει πρόσβαση στο Internet, κλήσεις και μηνύματα χωρίς να έχει το iPhone κοντά του.   Τώρα το επόμενο βημα είναι να μπορειτε να παρακολουθήσετε τις ενημερώσεις του OS.

Το watchOS 6, το οποίο διατίθεται σήμερα σε έκδοση beta για τουςπρογραμματιστές, περιλαμβάνει ένα νέο μενού που σας επιτρέπει να αναζητάτε άμεσα τις ενημερώσεις από το ρολόι. Εάν εντοπιστεί μια ενημερωμένη έκδοση, το Apple Watch ζητά από το χρήστη να την κατεβάσει για εγκατάσταση και τη διαδικασία ενημέρωσης.

Όπως προαναφέρθηκε, το watchOS 6 είναι ακόμα σε έκδοση beta. Η Apple έχει χρόνο να κάνει ρυθμίσεις έτσι ώστε η διαδικασία να είναι 100% από το ρολόι εξαρτημένη. Επιπλέον, αυτή είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι το watchOS 6 προχωρεί με μεγαλύτερη ανεξαρτησία ενσωματώνοντας το App Store για να κατεβάσετε και εφαρμογές.

Όσον αφορά την ενημέρωση του ρολογιού, ήταν απαραίτητο να ανοίξετε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone του, να επιλέξετε "Το ρολόι μου" και στη συνέχεια να μεταβείτε στην ενότητα Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι νέο υπάρχει στο iOS 13 beta 2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι νέο υπάρχει στο iOS 13 beta 2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ