2019-06-18 22:55:22
Φωτογραφία για Μελλοντικά το ρολόι της Apple θα παρακολουθεί τη γλυκόζη στους χρήστες
Η παρακολούθηση της γλυκόζης του αίματος μέσω έξυπνων φορητών συσκευών είναι ένα όνειρο για κάθε καταναλωτή που έχει διαβήτη. Μεταξύ των πολλών δυνατοτήτων, το μελλοντικό Apple Watch είναι πιθανό να παρακολουθεί τον διαβήτη των χρηστών.

Ο CEO της Dexcom Kevin Sayer αποκαλύπτει ότι "η αναβάθμιση του G6 για το Apple Watch θα είναι ιδανική για άτομα με διαβήτη".

Σε συνέντευξή του με τον Jim Cramer στο Mad Money , ο Kevin δήλωσε ότι «η Dexcom θα ξεκινήσει μια σειρά ενημερώσεων για το σύστημα του διαβήτη G6 κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης μέτρησης σε Apple Watch».

Ο Κέβιν πρόσθεσε επίσης: "Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να μεγαλώσουμε μακροπρόθεσμα." Ίσως ο Κέβιν ξέρει ότι πάνω από 8 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη έχουν διαβήτη. Χρησιμοποιώντας το σύστημα διαβήτη G6, γίνεται ευκολότερο για τους χρήστες να παρακολουθούν τα επίπεδα σακχάρου και να λαμβάνουν γρήγορα μέτρα, με αυτόν τον τρόπο.

Όταν η Apple ξεκίνησε για πρώτη φορά το smartwatch της, προωθήθηκε ως αξεσουάρ μόδας. Αλλά αργότερα, η Apple έπεισε τους ανθρώπους ότι περισσότερο από μόδα, το ρολόι σας είναι ένας ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Apple εισήγαγε τα χαρακτηριστικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να παραμείνουν υγιείς. Το ΗΚΓ είναι μία από τις αξιοσημείωτες καινοτομίες που ξεκίνησε η Apple στα ρολόγια της σειράς 4.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ