2019-06-20 01:18:37
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Στο «σκαμνί» του πειθαρχικού των ΟΤΑ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΑΥΛΟΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ- Ζήτησαν και πήραν ΑΝΑΒΟΛΗ!!
"Ζήτησαν και πήραν ΑΝΑΒΟΛΗ. Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος στα ΠΑΝΤΑ"

ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

    -Διαχειριστικός και Οικονομικός  Έλεγχος του Δήμου από συστάσεως του μέχρι σήμερα. 

  -Ζήτησαν και πήραν  ΑΝΑΒΟΛΗ από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ  Α΄και Β’ βαθμού.

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

Αγαπητοί  Αναγνώστες

      Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 συνεδρίασε το Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Πελοποννήσου, Ιονίου και Δυτικής Ελλάδας στη Πάτρα. Στη ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης υπήρχαν και δύο θέματα που αφορούσαν το Δήμο μας.

  -Το δεύτερο θέμα αφορούσε το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τραυλό Σωτήριο. Ο πρώην Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Τραυλός Σωτήριο συμμετείχε  σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και ψήφισε απευθείας ανάθεση σε επιχείρηση δικών του συμφερόντων.


  -Το όγδοο  θέμα αφορούσε τη Δημοτικό Σύμβουλο κα Πανταζή Παναγιώτα. Η  πρώην Αντιδήμαρχος και  πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας  και Ανάπτυξης κα Πανταζή Παναγιώτα  συμμετείχε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και ψήφισε απευθείας ανάθεση σε επιχείρηση συμφερόντων πολύ στενών συγγενών της.          Αμφότεροι παραπέμφθηκαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού ύστερα από καταγγελία δική μου. Είμαι περήφανος για τη καταγγελία αυτή.  

         Δεν έχω απολύτως τίποτε προσωπικό με το κ. Τραυλό και με την κα Πανταζή. Κατήγγειλα τον Αντιπρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας και το Μέλος του ΔΣ  γιατί ενέργησαν αντίθετα με κάθε έννοια πολιτικού, δεοντολογικού και ηθικού  γραπτού και άγραφου νόμου. Αν δεν το κατανοούν ή δεν θέλουν να το κατανοήσουν με αφήνει παγερά αδιάφορο. Πάντως τη πολιτική αντιπαράθεση, δεν θα τους κάνω τη χάρη, να τη μετατρέψουν σε προσωπική διαμάχη. Τους λέω χτυπάνε λάθος πόρτα. Είμαι πολύ έμπειρος στο πολιτικό κουρμπέτι. 

          Στη αρχή της σημερινής συνεδρίασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου ζήτησε το λόγο η κα Πανταζή εκπροσωπώντας και το κ. Τραυλό, όπως είπε, και κατέθεσε δύο έγγραφα στο Πρόεδρο του Συμβουλίου.  Σύμφωνα με αυτά που διάβασε ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού ζήτησε την ΑΝΑΒΟΛΗ των δύο υποθέσεων. 

           Ο λόγος που επικαλέστηκε ήταν ότι ο Δικηγόρος τους (ο έμμισθος Δικηγόρος του Δήμου κ. Κοντομίχης) είχε εργασία στο Ειρηνοδικείο της Βόνιτσας για υποθέσεις του Δήμου μας. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο ανέβαλε την συζήτηση και των δύο υποθέσεων σε επόμενη του συνεδρίαση.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών  υπενθυμίζω τα εξής: 

1.-Η παραπομπή των δύο αιρετών έγινε πριν τρία χρόνια περίπου.

2.-Το Συμβούλιο συνεδριάζει  δύο- τρείς φορές το χρόνο.

3.-Ο κ. Τραυλός Σωτήριος ζήτησε αναβολή  για λόγους υγείας και στη προηγούμενη συνεδρίαση του Πειθαρχικού στις αρχές του χρόνου. Στη τωρινή όπως και στη προηγούμενη δεν ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. 

Αγαπητοί Αναγνώστες

      -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι.

      -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης.

    -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Αντιδήμαρχος κ. Πάντας, ο οποίος μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στη σχετική συζήτηση  παρότρυνε την κα Πανταζή να μου κάνει μήνυση. Για ποιο λόγο άραγε; -Θα ήμουν βέβαια ιδιαίτερα ευτυχής αν μου έκανε αυτή τη μήνυση.

      -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχει περιέλθει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κασόλας που στη συζήτηση αυτή είχε χαρακτηρίσει τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους  καλά παιδιά.  Ουδείς, ούτε και εγώ, κρίνει αν είναι καλά ή όχι παιδιά. Κρίνω πολιτικά την ενέργεια τους.

         -Είναι προφανής η δυσχερής πολιτική και όχι μόνο θέση στην οποία έχουν περιέλθει  όσοι φώναζαν και γράφουν όλα είναι νόμιμα και μας συκοφαντεί ο γραφικός και ο τρελός του χωριού. Σε αυτά τα πολιτικά ρετάλια  και όχι μόνο υπενθυμίζω ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

            Πάντως αυτή τη φορά, ο πατέρας της κας Πανταζή δεν με απείλησε ότι θα μου σπάσει τα μούτρα, όπως έπραξε μέσα την αίθουσα του Δ.Σ. πριν την έναρξη κάποιας συνεδριάσεως του. Εξάλλου δεν ήταν στη Πάτρα. 

ΣΧΟΛΙΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ

         -Ο νομικός μας και όχι  πολιτισμός, οι αξίες μου και οι αρχές που πήρα από τους γονείς μου και τους σωστούς δασκάλους μου, μου  υπαγορεύουν  να περιμένουμε την απολογία τους και την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

   -Φυσικά  το αίτημα για αναβολή  δεν ήταν τυχαίο  στη συγκεκριμένη  πολιτική στιγμή. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

  -Πολιτική συνεργασία  για τη συγκρότηση της νέας Δημοτικής Αρχής από 1η Σεπτέμβρη  με τον  αποτυχημένο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη Δημοτική του ομάδα ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

       Μέρα με τη μέρα καθίσταται άμεση και επιτακτική η ανάγκη για Διαχειριστικό και Οικονομικό Έλεγχο του Δήμου μας από συστάσεως του μέχρι σήμερα .  Φυσικά ο έλεγχος να γίνει από Οικονομικούς Επιθεωρητές. Τότε θα αποδοθούν τα τω Καίσαρι στον Καίσαρα και τα τω Θεώ στο Θεό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

-Κάποιοι ποντάρουν στη κούραση μου.

-Κάποιοι ποντάρουν στην οικονομική μου αντοχή.  

-Κάποιοι πιθανολογούν ότι θα τα παρατήσω....

Σε όλους αυτούς λέω:

Πλανάσθε πλάνην  οικτρά.  Μόλις τώρα αρχίζω......
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ