2019-06-20 09:45:45
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ -THE VOICE: Φρένο...προσωρινό!
Ανατροπή στα σχέδια του ΣΚΑΪ σε σχέση με ένα από τα πιο πετυχημένα βάσει τηλεθέασης

προγράμματά τους, το VOICE. Αν και το κανάλι του Φαλήρου πρόβαλε το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι ενδιαφέρονται να διαγωνιστούν στον καινούργιο κύκλο του, το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί με την Acun Medya τους αναγκάζει να πατήσουν… φρένο ακόμη και για το talent show.

Γνωρίζοντας ότι η τουρκική εταιρεία παραγωγής έχει δυσαρεστηθεί με την απόφαση του ΣΚΑΪ να μην βγάλουν την επόμενη σεζόν το «Power of love» και το «Survivor», με αποτέλεσμα μάλιστα να κάνουν επαφές και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς ,η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να σταματήσει η προβολή του τρέιλερ του Voice μέχρι να αποφασιστεί τι πρόκειται να γίνει και αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Προς το παρόν, λοιπόν, σταμάτησαν την προβολή του «παγώνοντας» κάθε σχέδιο που είχαν ,ενώ ,μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, στο πρόγραμμα που σχεδιάζουν δεν υπολογίζουν το talent show αλλά και κανένα από τα project της τουρκικής εταιρείας! Έτσι, αν «σπάσει» η συνεργασία με την Acun Medya τότε στο κανάλι του Φαλήρου να είναι έτοιμοι για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν χωρίς να χρειαστεί να… τρέχουν την τελευταία στιγμή, αλλά να μην έχουν… στρώσει και το έδαφος αν τυχόν η τουρκική εταιρεία παραγωγής καταλήξει σε συμφωνία με κάποιους από τους απέναντι!

 Λογικό λοιπόν θεωρείται πως αν ξαφνικά… επανεμφανιστεί το τρέιλερ στον αέρα να μας προϊδεάσει πως οι επαφές με τον ΣΚΑΪ βρίσκονται σε θετικό δρόμο, ενώ όμως μπορεί… ξαφνικά να δούμε το τρέιλερ σε κάποια άλλη συχνότητα!

Newsit - Melasblog

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ