2019-06-20 10:05:13
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικός ο Γεωργίου - Με αυτό το κανάλι δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί !
Ο Αντρέας Γεωργίου είναι αναμφίβολα ένας από τους επιτυχημένους σκηνοθέτες στον χώρο του θεάματος, με αρκετά επιτυχημένα σίριαλ .Αυτή την περίοδο ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τον

Alpha και όλα δείχνουν κατεύθυνση προς τον ΣΚΑΪ .

Ο δημιουργός ,μιλώντας στο TV Μανια και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Χάμπαλη, αποκαλύπτει Διάβασα σε ένα δημοσίευμα ότι το Σίγμα είναι ένα κανάλι με το οποίο δεν θέλετε να συνεργαστείτε. Ισχύει;  

Επειδή μου αρέσει να μιλάω με αλήθειες θα σου πω ότι ισχύει, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα.   

Είναι οικονομικοί, περισσότερο, οι λόγοι;  

Ήταν μία συγκυρία που δεν ήταν ευχάριστη. Πρόκειται για κάποιους εσωτερικούς παράγοντες, για τους οποίους προτιμώ να μην επεκταθώ γιατί ανήκουν στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε εις βάθος σε τέτοιου είδους συζητήσεις.  

Πέτυχες όλα όσα ήθελες, Αντρέα;  


Είμαι ευχαριστημένος, αλλά ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος. Ένας άνθρωπος που θέλει να εξελίσσεται και να προχωρά βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση. Κι αυτό είμαι εγώ.  

Ποιες διαφορές διακρίνεις σε σένα από τότε που ξεκίνησες μέχρι σήμερα; 

Θεωρώ ότι είμαι πιο ώριμος, και λάθη που έκανα στο παρελθόν προσπαθώ να μην τα επαναλαμβάνω, παρόλο που αγαπώ τα λάθη μου. Θέλω να είμαι σωστός επαγγελματίας, να είμαι εντάξει στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται ,και γενικά θέλω να ακούγονται ωραία πράγματα για τη δουλειά μας. Είναι ένας από τους λόγους που δεν μ’ αρέσει να γυρίζω στα παλιά. Θέλω να προχωρώ και να μην επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μου.   

Με την εξέλιξή σου;  

Επίσης πολύ ικανοποιημένος κι αυτό οφείλεται και στους ανθρώπους που συνεργάζομαι. Αν δεν ήταν ο Κούλλης και η Βάνα με τίποτα δεν θα μπορούσε να υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Δόξα τω Θεώ που βρέθηκα με αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουμε μαζί και προπαντός αγαπιόμαστε.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ