2019-06-20 11:07:38
Φωτογραφία για Πώς χάνονται οι... κάλτσες στο πλυντήριο
Από λαστιχάκια και καρφίτσες μέχρι ψιλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πάντα εξαφανίζονται ανεξήγητα.Ένα ζευγάρι που δουλεύει ως διαχειριστές ακινήτων κατέρριψαν

τον μύθο για την εξαφάνιση των ρούχων στο πλυντήριο, όταν ανακάλυψαν δεκάδες κάλτσες και εσώρουχα και μια πιστωτική κάρτα κάτω από το χαλασμένο πλυντήριο τους.

Η Κάθι Χινζ από την Καλιφόρνια ανέφερε ότι την ανακάλυψη έκανε ο άντρας της όταν προσπάθησε να φτιάξει το χαλασμένο πλυντήριο που «δεν λειτουργούσε κανονικά».

Όταν ο άντρας αποφάσισε να φτιάξει το χαλασμένο πλυντήριο, αφαίρεσε το μπροστινό πλαίσιο και σοκαρισμένος είδε ότι εκεί μέσα είχαν παγιδευτεί πολλά ρούχα.

Όταν έβγαλε και την αντλία νερού που βγάζει το νερό από το πλυντήριο, βρήκε και 7 δολάρια σε ψιλά.

«Για όλους εσάς που ορκίζεστε ότι το πλυντήριό σας τρώει τα ρούχα και σας έχουν πει οι «επαγγελματίες» ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά απλός μύθος...Ορίστε οι αποδείξεις», έγραψε η Κάθι.

«Ο άντρας μου κάνει αυτή την δουλειά 25 χρόνια και για 25 χρόνια δουλεύει με συσκευές όπως πλυντήρια και στεγνωτήρες. Ποτέ όμως δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Οπότε, την επόμενη φορά που θα χάσετε καμιά κάλτσα να θυμάστε. Μπορεί απλά το πλυντήριό σας να είναι πεινασμένο», έγραψε η Κάθι στο Twitter.

Η ανάρτηση της Κάθι στο Twitter έγινε ανάρπαστη, όταν μια χρήστης που ονομάζεται Σάρα το κοινοποίησε με τον τίτλο «Δεν νιώθω πια τρελή που χάνω κάλτσες.»
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ