2019-06-20 21:23:49
Φωτογραφία για Η Apple ανακαλεί ορισμένους υπολογιστές Mac για πρόβλημα υπερθέρμανσης της μπαταρίας
Η Apple μόλις ανακοίνωσε την ανάκληση ενός περιορισμένου αριθμού συγκεκριμένων υπολογιστών MacBook Pro. Οι φορητοί υπολογιστές ενδέχεται να περιλαμβάνουν μια μπαταρία που μπορεί να υπερθερμανθεί και ως εκ τούτου να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια. 

Σύμφωνα με την Apple, τα επηρεαζόμενα MacBook Pro είναι τα μοντέλα 15 ιντσών που πωλούνται από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως το Φεβρουάριο του 2017. Δεν πρέπει να ανησυχούν οι κάτοχοι για τα μοντέλα 13 ιντσών, όπως και οι άλλοι φορητοί υπολογιστές Mac (MacBook ή MacBook Air). Η Apple ζητά από τους χρήστες με τα MacBook Pro 15 ιντσών που αγοράστηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2017 να διακόψουν τη χρήση τους αμέσως.

Οι χρήστες που έχουν ένα από αυτά τα MacBook Pro θα πρέπει το γρηγορότερο να επικοινωνήσουν με την Apple αμέσως για να κάνουν μια αλλαγή στην μπαταρία. Αυτή η αλλαγή θα είναι δωρεάν, λέει η Apple. Επιπλέον, δημοσιεύεται μια ειδική σελίδα στον ιστότοπο της Apple για να δοκιμάσει όποιος επιθυμεί τον αύξοντα αριθμό του υπολογιστή του για να είναι σίγουρος πως συμπεριλαμβάνεται. Η Apple δείχνει επίσης στους ενδιαφερόμενους τη διαδικασία της αλλαγής μπαταρίας.

Για να ελέγξετε αν το Mac σας είναι ανάμεσα σε αυτά, κάντε κλικ στο λογότυπο της Apple στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης και επιλέξτε "Σχετικά με αυτό το Mac". Εάν εμφανιστεί το "MacBook Pro (Retina, 15 ίντσες, μέσα 2015)", τότε πρέπει να αντικατασταθεί η μπαταρία στο MacBook Pro.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ