2019-06-21 10:06:55
Φωτογραφία για Γιάννης Ηλιάδης: Η ιστορία του μοναδικού Έλληνα αθλητή ρυθμικής γυμναστικής
Ξεκίνησε το άθλημα στα 17 του χρόνια όταν είδε στην τηλεόραση τυχαία αγώνες ρυθμικής

γυμναστικής Ο Γιάννης Ηλιάδης ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο 22χρονος αθλητής ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής τους και αποκάλυψε πώς ένα βράδυ -μόλις στα 17 του χρόνια- που δεν είχε τι να κάνει αποφάσισε να ασχοληθεί με το άθλημα.

«Έβλεπα τηλεόραση και τυχαία, στο ζάπινγκ, έπεσα σε ένα κανάλι που έδειχνε αγώνες ρυθμικής από το εξωτερικό. Εκείνο το λεπτό ήταν η στιγμή που έβγαινε από το ταπί μια Ρωσίδα και έμπαινε για να αγωνιστεί η Βαρβάρα Φίλιου. Είδα όλο τον αγώνα και την επόμενη ημέρα είπα ότι με αυτό μου αρέσει να ασχοληθώ και απλώς ξεκίνησα. Δεν γνώριζα ότι στο εξωτερικό υπάρχουν αγόρια που ασχολούνται με τη ρυθμική. Ύστερα από δύο μήνες γνώρισα και τη Βαρβάρα. Έβλεπα βίντεο με προγράμματα, κυρίως της Βαρβάρας, και προσπαθούσα να τα αντιγράψω».

Ο 22χρονος αθλητής προπονείται στην Ελλάδα, αλλά ανήκει σε σωματείο του εξωτερικού, γιατί στη χώρα μας δεν καλλιεργείται, επισήμως, το άθλημα και δεν έχουν κάνει δεκτή την αίτηση εγγραφής του για να έχει δελτίο αθλητή. Ο Γιάννης Ηλιάδης τελειώνει τη γεωπονική και όνειρό του είναι να κάνει οικογένεια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ