2019-06-21 10:30:40
Φωτογραφία για Με κιθάρα στην παραλία θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα
Σε ένα νέο είδος προεκλογικής συγκέντρωσης στρέφεται ο Αλέξης Τσίπρας εξαιτίας της χαμηλής προσέλευσης του κόσμου στις ομιλίες του, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το Μαξίμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιεί από δω και πέρα πιο μικρές συγκεντρώσεις, με λίγους και εκλεκτούς φίλους σε παραλίες της Αττικής, όπου θα παίζει κιθάρα για τους παρευρισκόμενους γύρω από μια φωτιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να έχει ήδη μάθει τα τρία ακόρντα του ‘Να Μ’Αγαπάς’ του Παύλου Σιδηρόπουλου στην ακουστική κιθάρα, ενώ έχει μάθει σχεδόν ολόκληρο το “Μοναξιά Μου Όλα” των Πυξ Λαξ, υπό την καθοδήγηση του Φίλιππου Πλιάτσικα, ο οποίος θεάθηκε τις τελευταίες μέρες να μπαίνει στο Μαξίμου.

Όπως τονίζουν πηγές του κόμματος, το νέο είδος συγκεντρώσεων θα είναι μια ‘επιστροφή στις ρίζες’ για τον πρωθυπουργό, στις εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε 5% και ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νέος, πριν αναγκαστεί να ψηφίσει κάτι μνημόνια.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα φέρεται να έχει ανασύρει από το γκαράζ του πατρικού του το παλιό του παπί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αγοράσει καινούργια μπαντάνα και ένα ζευγάρι σανδάλια Birkenstock για τις εμφανίσεις του.
via 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ