2019-06-21 13:39:07
Φωτογραφία για «Αποκαλυπτήρια» για το πρόγραμμα της Ν.Δ.
Με κεντρικό σύνθημα «Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα, Ενωμένοι μπορούμε» η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει σήμερα σε ειδική εκδήλωση, στον Ελληνικό Κόσμο τους βασικούς άξονες του προγράμματός της. Το σχέδιο της Ν.Δ. παρουσιάζει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, το πρόγραμμα περιγράφεται σε ένα φυλλάδιο 18 σελίδων, όπου παρατίθενται οι πολιτικές δεσμεύσεις της Ν.Δ. «που θα δημιουργήσουν πολλές και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας», αλλά και το σχέδιο του κόμματος για τις μειώσεις φόρων και εισφορών που είναι στο επίκεντρο του κυβερνητικού προγράμματός του. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις από 28% σε 20%, η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και η πάταξη της γραφειοκρατίας με τη θέσπιση π.χ. ρητών προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης και με την καθιέρωση της ηλεκτρονικής υπογραφής.

Στην τελική περιγραφή του προγράμματός της Ν.Δ. αποτυπώνονται οι κεντρικές επιλογές της στην παιδεία, την υγεία, την κοινωνική πολιτική, το περιβάλλον, την εξωτερική πολιτική, τις υποδομές, τη διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος και στην ασφάλεια των πολιτών, που είναι, σύμφωνα με την Πειραιώς, απόλυτη πολιτική προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία.


Μέσα από τη δημοσίευση της σύντομης εκδοχής του σχεδίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της σημερινής εκδήλωσης, όπως αναφέρουν από την Πειραιώς, η Νέα Δημοκρατία «επιχειρεί να αναδείξει και τη διαιρετική τομή που τη χωρίζει από μία κυβέρνηση, η οποία αποφεύγει όσο καμία στο παρελθόν να κάνει αποτίμηση του έργου της τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η οποία όταν δεν επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία επικαλούμενη fake news, αναλώνεται σε αποσπασματικές παροχές που δεν υπηρετούν ένα ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο».

Η Νέα Δημοκρατία, από την άλλη, όπως υποστηρίζουν πηγές του κόμματος «έχει επιλέξει να μιλήσει με στοιχεία και προτάσεις για το μέλλον. Έχει θέσει ως απόλυτη πολιτική προτεραιότητα την επίτευξη ισχυρής ανάπτυξης». Για να γίνει, όμως, αυτή πράξη είναι επιτακτική ανάγκη να υλοποιήσουμε μεταρρυθμίσεις σε όλο το φάσμα του δημόσιου βίου, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Τον Πρόεδρο της Ν.Δ. προλόγισε η νεότερη υποψήφια βουλευτής του κόμματος. Πρόκειται για την 25χρονη Ελένη Ταπεινού, η οποία έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της πριν από λίγο καιρό στην Πληροφορική και Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και διεκδικεί για πρώτη φορά, την ψήφο των πολιτών στην Αχαΐα.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ