2019-06-21 15:53:39
Φωτογραφία για Ορκωμοσία Ανθυπολοχαγών Τάξης 2019 (14 ΦΩΤΟ)
Τελετή Ορκωμοσίας Ανθυπολοχαγών Τάξης 2019 παρουσία της Α.Ε. κ. Προέδρου της Δημοκρατίας

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, στη Βάρη Αττικής, η τελετή αποφοίτησης και ορκωμοσίας των νέων Ανθυπολοχαγών Τάξεως 2019, παρουσία της Αυτού Εξοχότητος Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, ο οποίος και επέδωσε τα ξίφη στους ορκισθέντες.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Παρευρέθηκαν επίσης, Επίτιμοι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, εκπρόσωποι θρησκευτικών και ακαδημαϊκών αρχών, αντιπροσωπείες στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Ανθυπολοχαγών.

Συνολικά ορκίστηκαν 218 Ανθυπολοχαγοί εκ των οποίων 179 από την Ελλάδα, 34 από την Κύπρο, 3 από την Αρμενία, 1 από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και 1 από το Μαυροβούνιο.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους νέους Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς!

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:
(army.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ