2019-06-21 20:45:32
Φωτογραφία για Amarok ABT
Η Abt Sportsline στρέφεται και πάλι στο pickup Volkswagen Amarok. Τώρα επικεντρώνεται στην αύξηση της απόδοσης του V6 diesel 3,0 λίτρων σκαρφαλώνοντας την ισχύ στους 302 ίππους και τα 630 Nm ροπής.

Μετά την αναβάθμιση της μονάδας ελέγχου (Abt Engine Control), το Amarok μπορεί να πιάσει από στάση τα πρώτα 100 km/h σε χρόνο κάτω των 8 sec. Η τελική ταχύτητα του pick up ανέρχεται στα 211 km/h. Η Abt μπορεί επίσης να τροποποιήσει τις εκδόσεις χαμηλότερης απόδοσης του πετρελαιοκινητήρα V6. Η εταιρία μπορεί να ανεβάσει την έκδοση 221 ίππων στους 265, ενώ αντίστοιχα το 180άρι προσεγγίζει τα 200 PS.

Ενώ η νέα προσφορά της Abt δίνει στο Amarok την ώθηση που του αρμόζει, υπάρχουν πολλές εταιρίες που προμηθεύουν μια μεγάλη γκάμα άλλων εξαρτημάτων μετά την αγορά για το φορτηγό της VW. Η γερμανική εταιρία Delta 4X4 δείχνει πως μπορεί να το μεταμορφώσει σε τέρας. Είναι ψηλότερο κατά 250 mm συγκριτικά με το εργοστασιακό χάρη στην ανυψωμένη ανάρτηση, αλλά και τους τροχούς 35 ιντσών με ελαστικά για όλα τα εδάφη. Η Delta 4X4 ταιριάζει την προστιθέμενη ικανότητα off-road με ένα πιο επιθετικό αμάξωμα. Τα νέα τμήματα περιλαμβάνουν μια εμπρός μπάρα και άλλη μια στην καρότσα, μεγάλα φτερά και μια σειρά φώτων LED που κάνουν κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα.

Συνδυάζοντας το κιτ ισχύος της Abt με το αντίστοιχο look της Delta 4X4 το Amarok μετατρέπεται αυτόματα σε απόλυτο όπλο μακριά από την άσφαλτο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Albert Camus - Η Πανούκλα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Albert Camus - Η Πανούκλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ