2019-06-21 21:41:10
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Μεγάλο φίδι τρύπωσε σε μηχανάκι...
         Ιστορίες με φίδια βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας στο Αγρίνιο χάρη στον Νίκο Πατερέκα, διασώστη άγριων ζώων.

         Ο Νίκος έσπευσε σήμερα να απελευθερώσει έναν λαφιάτη που τρύπωσε σε μηχανάκι. Διαβάστε πως περιγράφει το σκηνικό:..........           Η αλήθεια είναι ότι ζούμε μίζερες εποχές στην χώρα μας. Είναι το μόνο σίγουρο. Και από άποψη κοινωνίας και οικονομικά και όσο αναφορά θέματα εθνικής ασφάλειας της χώρας μας. 

        Μέσα σε δύσκολες εποχές, υπάρχει κόσμος όλοι εμείς που τρέχουμε παρόλο τις δυσκολίες και καλουμαστε να σώσουμε άγρια ζώα παντός τύπου, συνήθως μέσα σε δύσκολες καταστάσεις. 

       Θυσιάζοντας προσωπική ζωή δίνουμε ευκαιρίες όμως σε πολλά άγρια ζώα να ζήσουν ξανά καί νά έχουν μία δεύτερη ευκαιρία ξανά στην ελληνική φύση εκεί που ανήκουν. Αυτό μας ικανοποιεί και μας δίνει κίνητρο για δύναμη συνέχισης του δύσκολου έργου. 


          Σημερινή λοιπόν διάσωση ενός ενήλικου Λαφιατη αρκετά μεγάλο ζώο το οποίο τρύπωσε σε μηχανάκι και χρειάστηκε να λυθεί μέρος από το μηχανάκι για να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια. 

          Ο κόσμος πλέον χαϊδεύει τους λαφιατες και εξοικειώνεται αρχικά μαζί τους πάντα με προσοχή γιατί δεν είναι κατοικίδια φίδια αλλά πάει πολύ καλά η ενημέρωση και το μέλλον φαντάζει πιο φιλικό προς τα φίδια από πλευράς ανθρώπων! 

          Ευχαριστώ την Πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου όπως πάντα και τον Νίκο Μπισδουνη με το μαγαζί με τα μηχανάκια που βοήθησε το παιδί οικειοθελώς ώστε να λυθεί το μηχανάκι με ασφάλεια και να απομακρύνουμε το φοβισμένο φιλαράκι μας.

https://www.agriniopress.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ