2019-06-21 23:00:32
Φωτογραφία για Εντυπωσιακή έναρξη για το τουρνουά GalisBasketball 3on3 στη Ρόδο! (video)
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από την πρώτη ημέρα του GalisBasketball 3on3 στη Ρόδο!

Το GalisBasketball 3on3 ξεκίνησε δυναμικά με πλούσιο θέαμα και συναρπαστικές 3on3 μονομαχίες στην πλατεία δημαρχείου της Ρόδου.

Το όμορφο σκηνικό από το «σμαραγδένιο» νησί, φαίνεται πως ενέπνευσε τους συμμετέχοντες, οι οποίοι απόλαυσαν το παιχνίδι και αγωνίστηκαν με πάθος και ενθουσιασμό!

Το «παρών» έδωσε και ο γνωστός προπονητής Λευτέρης Σούμποτιτς, ο οποίος μίλησε στους παρευρισκόμενους και τόνισε τη χαρά του που βρίσκεται στη Ρόδο.

Το GalisBasketball 3on3 θα κορυφωθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου με τους VIP αγώνες των ξεχωριστών καλεσμένων που ήρθαν στη Ρόδο για να τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη, οι οποίοι θα καλυφθούν και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 στις 17.00. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο, με τη συμμετοχή των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκανήσου, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας!


Ο Νίκος Γκάλης, ο μοναδικός Ελληνας αθλητής που είναι μέλος του Hall of Fame, θα συναντήσει παλιούς του συμπαίκτες και αντιπάλους όπως ο Ντορόν Τζάμσι, ο Λευτέρης Σούμποτιτς και ο Ντράγκαν Σάκοτα από το ένδοξο παρελθόν, αλλά και τα μέλη της χρυσής Εθνικής 2005-06 Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Μιχάλη Κακιούζη.

Παρόντες θα είναι και τα νυν μέλη της Εθνικής Δημήτρης Αγραβάνης, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, ενώ θα αγωνιστούν και οι νεαροί Γιάννης Αγραβάνης, Γιάννης Δημάκος, ο αρχηγός του Αρη, Δημήτρης Βεργίνης και οι Γιάννης Γεωργαλής, Πάνος Παναγιωταράκος θα ενισχύσουν το τοπικό στοιχείο όντας οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές με την ομάδα του νησιού, τον Κολοσσό Ρόδου.

Παράλληλα, θα είναι εντονη η εκπροσωπηση και του γυναικείου μπάσκετ με μέλη της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του αθλήματος όπως η Εβίνα Μάλτση, η Αρτεμις Σπανού, η Σοφία Σιγάλα και η Κατερίνα Χαλικιά.

GalisBasketball 3on3

Διοργανωτές του GalisBasketball 3on3 είναι η GalisBasketball 3on3 Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω.

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι ο ΟΠΑΠ. Επίσημοι χορηγοί είναι το Rodos Palace και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι το Eurohoops.net και η Blue Star Ferries.

Συνεργάτες του GalisBasketball 3on3 είναι το Elysium Resort & Spa και η CAP.

Τη χορηγική/εμπορική επικοινωνία έχει αναλάβει η Eurohoops Events, πάροχος αθλητικού εξοπλισμού είναι η Sporting Event Management & Equipment Hire. Χορηγός μετάδοσης είναι η ΕΡΤ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ