2019-06-22 11:38:25
Φωτογραφία για Ξεκίνησε απο χθες Παρασκευή η λειτουργία του πεζόδρομου του ΜΥΤΙΚΑ!
ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

            Ξεκίνησε απο χθες Παρασκευή 21 Ιουνίου η λειτουργία του πεζόδρομου στο κέντρο του Μύτικα, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα κα Ιωάννα Βέρρη. Ο δρόμος θα κλείνει κάθε μέρα από 07:30 μ.μ. έως τις 03:00 π.μ. έως το τέλος Αυγούστου.

        Ως γνωστό, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, σας ενημερώνουμε ότι αστυνόμευση δεν πρόκειται να υπάρξει. Η δική μας η άποψη, η οποία έχει κατατεθεί πολλές φορές στο παρελθόν, είναι ότι η τήρηση της λειτουργίας του πεζόδρομου επαφίεται στον πατριωτισμό όλων μας και κυρίως των ντόπιων. Ο Δήμος και η Κοινότητα δεν μπορεί να επιτελέσει χρέη αστυνομίας, γιατί απλά δεν επιτρέπεται         Αν πρώτα εμείς οι ίδιοι δεν σεβαστούμε τον τόπο μας και αρχίσουμε με μηχανάκια και αυτοκίνητα πρώτοι εμείς να καταστρατηγούμε το μέτρο, τι περιμένουμε να πράξουν οι επισκέπτες;

         Σε άλλα μέρη που έχουμε πάει, έχουμε δει πως οι ντόπιοι αλλά και οι επισκέπτες σέβονται το μέρος στο οποίο βρίσκονται και τι αντιμετωπίζουν οι παραβάτες, όχι από την αστυνομία, αλλά από τους ίδιους τους πολίτες.

        Ευχόμαστε λοιπόν το μέτρο να πετύχει με την στήριξη όλων μας. Είναι κάτι που όλοι το αναμένουν να ξεκινήσει και οφείλουμε όλοι να το υποστηρίξουμε με την συμπεριφορά μας.

http://mytikaspress.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παναγία της Αγιάσου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παναγία της Αγιάσου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ