2019-06-22 12:22:37
Φωτογραφία για Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ ο απατεώνας με την μπλε… Ferrari
 Ήδη εδώ και λίγες ημέρες έχει συλληφθεί ένας 41χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου

εκκρεμούσαν σωρεία ενταλμάτων σύλληψης και καταδικαστικών αποφάσεων για απάτες με συνολική ποινή φυλάκισης 149 ετών!

Παράλληλα συνελήφθη και μια 38χρονη ημεδαπή για υπόθαλψη εγκληματία ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και σε βάρος 3 επιπλέον ατόμων για συνέργεια στα παραπάνω αδικήματα.

Όπως επισημαίνει η Αστυνομία ο επιτήδειος συνελήφθη στο Κορωπί από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 6 εντάλματα σύλληψης και 42 καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 149 έτη και 6 μήνες και συνολική χρηματική ποινή 38.000 ευρώ, για το αδίκημα της απάτης.


Όπως προέκυψε από έρευνα, ο 41χρονος ημεδαπός από τον Νοεμβρίου του 2018, έπειθε ανυποψίαστους πολίτες ότι μπορεί να τους εξασφαλίσει πολυτελή αυτοκίνητα, σκάφη αλλά και ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές, σε χαμηλές τιμές. Τις συσκευές αγόραζε στην πραγματική τους αξία από διάφορες επιχειρήσεις και τις μεταπωλούσε στις χαμηλές τιμές που είχε υποσχεθεί.

Τα αυτοκίνητα και τα σκάφη ωστόσο εξαιτίας της πολύ υψηλής τους αξίας δεν τα παρέδιδε ποτέ και απλά λάμβανε τις προκαταβολές και στη συνέχεια εξαφανίζονταν.

O επιτήδειος κυκλοφορούσε μια μια μπλε Ferrari, διέθετε γραφεία στο Κολωνάκι μέσω των οποίων πωλούσε ανύπαρκτα πολυτελή αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, ηλεκτρονικές συσκευές, κ.ά…
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ