2019-06-22 17:34:39
Φωτογραφία για Νομοθετικές ρυθμίσεις για προαγωγή ΕΜΘ στο βαθμό του Ανθλγου
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ΓΕΣ, έδωσε οδηγίες σχετικά με την προαγωγή ΕΜΘ στο βαθμό του Ανθλγου:

Σύμφωνα με την παρ. 23, του άρθρου 10, του Ν.4609/2019 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ),

οι μονιμοποιούμενοι Εθελοντές Μακράς Θητείας (Ε.Μ.Θ) που έχουν συμπληρώσει τριάντα (30) έτη από κατάταξής τους και πέντε (5) έτη στο βαθμό του Ανθστή, δύναται να προαχθούν στο βαθμό του Ανθλγου.

Προκειμένου να εφαρμοστεί η παραπάνω διάταξη, πρέπει με μέριμνα των αρμοδίων γραφείων να γίνουν τα παρακάτω:

• Σύνταξη ονομαστικών καταστάσεων στελεχών, που πληρούν τον παραπάνω χρόνο παραμονής, διευκρινίζοντας ποιοι από αυτούς έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις κρίσης και προαγωγής, όπως καθορίζονται στα άρθρα 7, 12, 14 και 15, του ν.δ. 445/1974 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). (Χρόνος Παραμονής, Χρόνος Διοίκησης ή Ειδικής Υπηρεσίας, Σχολείο Ανθστών).

• Προγραμματισμός Σχολείου Ανθστή για τα πιο πάνω στελέχη, καθόσον αποτελεί τυπικό προσόν για προαγωγή, σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν.δ. 445/1974.


• Παροχή απαραίτητων στοιχείων στο αρμόδιο γραφείο, προκειμένου να σχεδιαστούν μεταθέσεις, για στελέχη που δεν έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο διοίκησης ή ειδικής υπηρεσίας στο βαθμό του Ανθστη (14 μήνες) και έχουν ήδη συμπληρώσει 30 έτη από κατάταξης και 5 έτη στο βαθμό του Ανθστή ή θα συμπληρώνουν αυτά εντός του 2019.

Τονίζεται ότι, η προαγωγή στελεχών που ήδη έχουν συμπληρώσει 30 έτη υπηρεσίας από κατάταξής τους και 5 έτη στο βαθμό του Ανθστη, λογίζεται από την ημερομηνία δημοσίευσης του σχετικού νόμου, ανεξάρτητα της ημερομηνίας που έχουν συμπληρώσει τον παραπάνω καθοριζόμενο χρόνο για προαγωγή.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Lamborghini Aventador SVJ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Lamborghini Aventador SVJ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ