2019-06-22 19:22:29
Φωτογραφία για Πως να παρουσιάσετε και να αναδείξετε καλύτερα τα screenshots της οθόνης του κινητού σας με iPhone Frames
Για το σκοπό αυτό υπάρχουν δύο εφαρμογές. Tο "Screenshot X" για συσκεύες iPhone X και το "Screenshot App 2" για συσκεύες iPhone 6 έως 8 Plus.

Οι δύο αυτές εφαρμογές είναι δημιουργία της JunesiPhone και θα την βρείτε στο ρεπό της http://junesiphone.com/supersecret/ 

 Για όσους δεν γνωρίζουν, η συσγκεκριμένη developer χρησιμοποιεί την μέθοδο της ετήσιας συνδρομής αξίας 10€. Με αυτά τα χρήματα έχετε πρόσβαση για ένα χρόνο σε πλήθος από διάφορα και μοναδικά Widgets όπως και το πολύ γνωστό LockPlus Pro με πάνω από 2.500 θέματα για την οθόνη κλειδώματος. Σε αυτό τον χρόνο θα έχετε πλήρης υποστήριξη απο την δημιουργό, θα λαμβάνετε αναβαθμίσεις και φυσικά ότι καινούριο κυκλοφορεί.

Σε αυτό το άρθρο αποφάσισα να μοιραστώ με τους αναγνώστες αυτές τις εφαρμογές που ίσως σε κάποιους να φανούν πολύ χρήσιμες. Η χρήση τους είναι πανεύκολη ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη.


 1. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Power Button και Home Button για να βγάλετε φωτογραφία την οθόνη σας.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή Screenshot και θα δείτε διάφορες επιλογές από όμορφες φωτογραφίες κινητών.

 3. Αφού επιλέξετε ένα θέμα, πατώντας κάτω αριστερά το εικονίδιο "+" τοποθετείτε την φωτογραφία που τραβήξατε στο 1ο βήμα ή μπορείτε να βάλετε μια οποιαδήποτε άλλη και αυτή θα γίνει προσθήκη στην οθόνη.

 4. Αμέσως μετά εάν θέλετε, υπάρχει και επιλογή για background πατώντας κάτω το εικονίδιο "BG" για να κανέτε προσθήκη μία φωτογραφία για το παρασκήνιο του κινητού. Επίσης υπάρχει και η επιλογή "Glare" που προσθέτει ένα μικρό εφέ γυαλάδασ στην οθόνη.

 5. Αποθήκευση και τέλος. Τις εφαρμογές μπορείτε να τις κατεβάσετε από δω:

  Για συσκεύες iPhone X screenshotX.deb

Για συσκεύες iPhone 6 έως 8 Plus screenshotapp2.ipa

 by Achille Grecco
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ