2019-06-22 19:47:04
Φωτογραφία για Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ απο τις ΦΥΤΕΙΕΣ, υποψήφιος βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου
                Ο Αθανάσιος Σαλαγιάννης απο τις Φυτείες Ξηρομέρου, μπαίνει στο στίβο της πολιτικής, «κατεβαίνοντας» στις επικείμενες εκλογές, υποψήφιος, με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο Αθανάσιος Σαλαγιάννης είναι υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, σε μία περιοχή που την γνωρίζει πολύ καλά και ήδη έχει έντονη δραστηριότητα.

Δήλωση Υποψηφιότητας Αθανάσιου Σαλαγιάννη με την «Ελληνική Λύση»:

"Φίλες και Φίλοι

      Με την ανάρτησή μου αυτή δηλώνω και επίσημα την υποψηφιότητα ως υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την Ελληνική λύση και τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ.

     ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ Αιτωλοακαρνάνες συμπατριώτες και συμπατριώτισες, ζητώ την ψήφο σας και την στήριξη σας ώστε πραγματική φωνή της ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ να είναι στην βουλή.

      Με την εντιμότητα που με διακρίνει και τις αρχές και τις αξίες που έχω ως Έλληνας υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις πάντα με την βοήθεια την δικής σας να υπερασπιστώ την πατρίδα την θρησκεία την οικογένεια τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας..      Ξεκίνησε η περιοδεία μας σε όλη την Αιτωλοακαρνανία ενημερώνοντας για το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης. Θερμή υποδοχή από φίλους γνωστούς και αγνώστους.


          Πρωταρχικός μας στόχος ο πρωτογενής τομέας. Συνάδελφοι αγρότες και αγρότισσες μην ξεχνάτε και μην ξεχάσουμε ποτέ, ποιοί έβαλαν βιβλία στους αγρότες, ποιοι έβαλαν φόρους, ποιοι έβαλαν τον ΕΦΚΑ, ποιοι μας έκαναν να παρακαλάμε να δώσουμε το γάλα και με μειωμένη τιμή... ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ όπως όλη την Ελλάδα. Ελάτε όλοι και στηρίξτε και ψηφίστε Ελληνική λύση.

Για επικοινωνία μαζί μου 6940871194!

ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ελάτε όλοι και στηρίξτε και ψηφίστε Ελληνική λύση

ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ