2019-06-23 00:00:13
Φωτογραφία για Στήριξη της ΔΟΕ σε διωκόμενο εκπαιδευτικό της Ρόδου
Κατηγορείται για παράνομη κατακράτηση ανηλίκου

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του, στον συνάδελφο εκπαιδευτικό Δημοτικού Σχολείου της Ρόδου ο οποίος κατηγορείται άδικα για παράνομη κατακράτηση ανηλίκου. Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ρόδου, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως σκοπιμότητα εκ μέρους του και κατηγορείται άδικα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ανακοίνωση των γονέων του συγκεκριμένου σχολείου δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που καλλιεργείται στα Μ.Μ.Ε.

Η στοχοποίηση των εκπαιδευτικών με άδικες κατηγορίες μόνο ζημία στο εκπαιδευτικό έργο προκαλεί, δυναμιτίζοντας το αναγκαίο κλίμα ηρεμίας που είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των σχολείων μας.

Προβληματική είναι και η στάση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, που έσπευσε να απομακρύνει τον συνάδελφο από το σχολείο του πριν βγει το πόρισμα της Ε.Δ.Ε.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την άμεση παύση κάθε πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του συναδέλφου και την άμεση επιστροφή του στο σχολείο του, ενώ τονίζουμε ότι ο συνάδελφός μας θα έχει την πλήρη κάλυψη της Ομοσπονδίας.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ