2019-06-23 12:10:06
Φωτογραφία για Ασυνείδητοι οδηγοί συνελήφθησαν
Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη βρίσκονται δυο ασυνείδητοι οδηγοί που συνελήφθησαν

λίγες ώρες αφ’ ότου προκάλεσαν τροχαία –το ένα, μάλιστα, θανατηφόρο- στην Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα, αλλά έσπευσαν να εξαφανιστούν εγκαταλείποντας αβοήθητα τα θύματά τους.

Το πιο σοβαρό περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέας Σελεύκειας– Σαγιάδας στην Θεσπρωτία, όταν ένα Δ.Χ. φορτηγό παρέσυρε μια 91χρονη πεζή τραυματίζοντάς την θανάσιμα, αλλά ο οδηγός συνέχισε την πορεία του πατώντας γκάζι!

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ηγουμενίτσας εξακρίβωσαν τα στοιχεία του 40χρονου Έλληνα δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας που του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

*** Την ίδια διαδικασία διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων για έναν 54χρονο Έλληνα, ο οποίο οδηγούσε μεθυσμένος το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 22χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί χωρίς να σταματήσει, αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Τροχαίας, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και παράβαση του Κ.Ο.Κ..
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ