2019-06-23 14:30:31
Φωτογραφία για «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι αυστηρός στη δουλειά του»
Τα μέλη της μπάντας Prestige the band παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό People. Η τηλεοπτική συμμετοχή στο «The 2night Show», τους έδωσε την ευκαιρία να έχουν μια τακτική επαφή με το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που απολαμβάνουν.

«Η συμμετοχή μας στην τηλεόραση είναι μια πρόκληση και θα θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε και του χρόνου στην εκπομπή του Γρηγόρη», λέει ο Θωμάς Πούτας που είναι ο κιθαρίστας του γκρουπ, ενώ παράλληλα αναρωτιέμαι αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι αυστηρός όσον αφορά την συνεργασία τους. «Ο Γρηγόρης είναι αυστηρός σε ότι έχει να κάνει με τη δουλειά του. Γι’ αυτό είναι τόσο καλός σε αυτό που κάνει. Μαζί μας είναι προστατευτικός, συμπαραστάτης αλλά και δάσκαλος διότι μας μαθαίνει πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με την τηλεόραση», τονίζει ο Θωμάς.

Ένα από τα γυρίσματα που τους σόκαρε ευχάριστα ήταν εκείνο με τον 6χρονο πιανίστα Στέλιο Κερασίδη, που προβλήθηκε πριν από λίγες μέρες. «Πρόκειται για έναν ήδη επαγγελματία πιανίστα, που έβαλε σε όλους μας τα γυαλιά. Ο Στέλιος μας συγκίνησε και παράλληλα μας προβλημάτισε από την άποψη ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε να εξελισσόμαστε στην μουσική μας. Η εξέλιξη δεν τελειώνει ποτέ και κανείς δεν πιάνει ταβάνι.


Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη, πάντα έχουν κάτι ξεχωριστό να πουν. Είτε πρόκειται για celebrities, είτε για αγωνιστές της ζωής. Όλοι με τον τρόπο τους έχουν ένα ενδιαφέρον. Είναι ωραίο να ακούς τις ιστορίες των ανθρώπων, διότι πολλοί από αυτούς έχουν πετύχει μέσα από σκληρή δουλειά και επιμονή. Εξάλλου, η αναγνώριση δεν έρχεται από την μια στιγμή στην άλλη. Θέλει κόπο, υπομονή και επιμονή. Όλο αυτό λειτουργεί θετικά και για εμάς, καθώς κατά κάποιον τρόπο είμαστε και εμείς στο κυνήγι της επιτυχίας», εξηγεί ο Νίκος που είναι ο ντράμερ του γκρουπ.

peoplegreece.com-Μαρίνος Βυθούλκας

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ