2019-06-23 19:00:42
Φωτογραφία για Μαχητικά αεροσκάφη συνόδεψαν αεροπλάνο πίσω στο Λονδίνο προκειμένου να συλληφθεί επιβάτης
Υπήρχαν υποψίες για ενέργειες από μέρους της που θα έθεταν σε κίνδυνο την πτήση της Jet2.

Μία γυναίκα ηλικίας 25 ετών, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, όταν η πτήση στην οποία επέβαινε επέστρεψε στην βάση του συνοδεία δύο μαχητικών αεροσκαφών της Βασιλικής Αεροπορίας. (RAF)

Η αεροπορική εταιρεία Jet2 ανέφερε πως μία πολύ ενοχλητική επιβάτης, υπήρχε μέσα στο αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Στάνστεντ του Λονδίνου στο Νταλαμάν της Τουρκίας, αναγκάζοντας το να μην ολοκληρώσει την προβλεπόμενη διαδρομή και να επιστρέψει πίσω.

Η γυναίκα σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής έκδοσης της HuffPost UK, συνελήφθη καθώς υπήρχαν υποψίες για ενέργειες από μέρους της που θα έθεταν σε σοβαρό κίνδυνο το αεροσκάφος.

We have received numerous reports in the last hour of a loud #explosion heard in Bishop's Stortford and other locations on the eastern side of #Hertfordshire. This is believed to relate to a military aircraft passing over the area and no cause for concern

— Herts Police (@HertsPolice) 22 Ιουνίου 2019

Αυτό που προκάλεσε όμως μεγαλύτερο πανικό στου επιβάτες της πτήσης της Jet2, ήταν ο τρομακτικό θόρυβος των μαχητικών αεροσκαφών, αναγκάζοντας τους να επικοινωνήσουν με την άμεση δράση (100) και την πυροσβεστική, υποστηρίζοντας πως έχει γίνει έκρηξη στο αεροπλάνο.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ