2019-06-24 14:46:39
Φωτογραφία για Άνδρας έμαθε παρκούρ όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια σε κάδο που είχε μέσα γάτα
Ειδικός στο παρκούρ έγινε ένας άνδρας που πήγε αργά χθες τη νύχτα να πετάξει τα σκουπίδια σε κάδο όπου, χωρίς να το γνωρίζει, βρισκόταν μέσα μια γάτα. Όπως αναφέρει ο ίδιος, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 μ.μ., την ώρα που κάθε βράδυ συνηθίζει να κατεβάζει τα σκουπίδια.

«Πλησίασα τον κάδο και είδα ότι ήταν μισογεμάτος, οπότε δεν πήγε ο νους μου στο κακό. Όταν όμως πήγα κοντά και έριξα τη σακούλα ακούστηκε ένα ανατριχιαστικό ουρλιαχτό και πετάχτηκε από μέσα ένα μαύρο πράγμα προς την κατεύθυνση μου» μας είπε ταραγμένος.

Τρομοκρατημένος ο άνδρας πραγματοποίησε δύο τέλειες εναέριες κωλοτούμπες προς τα πίσω, πήδηξε πάνω από μια ηλικιωμένη κυρία και γαντζώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ.

«Όταν έριξα τη σακούλα ακούστηκε ένα ανατριχιαστικό ουρλιαχτό και ένα μαύρο πράγμα πετάχτηκε προς την κατεύθυνση μου»

Για καλή του τύχη, από το σημείο περνούσαν δύο αθλητές του παρκούρ, οι οποίοι εντυπωσιασμένοι από την επίδειξη του νεαρού τού πρότειναν να γίνει μέλος της ομάδας τους, πρόταση την οποία ο άνδρας αποδέχτηκε.

Μάλιστα, όπως είπε, δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτει τις έμφυτες ικανότητες του στο συγκεκριμένο άθλημα, αφού παλαιότερα είχε γαντζωθεί στη ντουσιέρα όταν έκανε μπάνιο και η σύντροφος του άνοιξε ξαφνικά το ζεστό νερό στην κουζίνα.
via 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ