2019-06-25 16:30:29
Φωτογραφία για Ενδιαφέρον: H συζήτηση για τα sites...
«Γιατί έγινε αυτό το πάρτι; Τι γιορτάζανε;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη για το πάρτι του περιοδικού ΟΚ! και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έδωσε τη δική της -αφοριστική- ερμηνεία, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ένταση στο τραπέζι της Ελένης.

«Γιορτάζουν το ότι υπάρχουν ακόμα περιοδικά… Το ίντερνετ κατεξοχήν έχει «φάει» τα περιοδικά. Η δημοσιογραφία που γίνεται όταν παίρνεις τον χρόνο σου, να ψάξεις την είδηση, να την διασταυρώσεις…», είπε η Ελιάνα και η Ελένη την διέκοψε λέγοντας: «Αυτό είναι άλλο που λες». Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Εύη: Αυτό σημαίνει ότι θίγουμε συναδέλφους που δουλεύουν σε δημοσιογραφικά site, το οποίο δεν ισχύει. Αν είσαι σωστός δημοσιογράφος θα γράψεις σωστά είτε είναι έντυπο είτε είναι site.

Ελιάνα: Τώρα έχω εφεύρει την πυρίτιδα; Πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν site που κάνουν τσάτρα πάτρα τη δουλειά;

Εύη: Όπως και περιοδικά.


Ελιάνα: Περιοδικά δεν υπάρχουν.

 Παναγιώτης: Ε, πως δεν υπάρχουν;

Ελένη: Μπορεί να πουλάνε 300 φύλλα, αλλά θα την βρεις την είδηση. Ωωω τι έμαθα; Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο;

Νάνσυ: Αν είσαι σοβαρός δημοσιογράφος και στο site θα τηλεφωνήσεις για το πιο απλό.

Ελιάνα: Αυτό είναι η εξαίρεση. Σε πέντε site μπαίνουμε, τα υπόλοιπα φοβόμαστε. Κάθε μέρα που στέλνουμε εδώ πέρα ειδήσεις να δούμε, εγώ φοβάμαι να τις στείλω αν είναι από άκυρο site.

Εύη: Συνάδελφοι που δούλευαν χρόνια σε εφημερίδες και περιοδικά, τώρα δουλεύουν σε ιστοσελίδες. Οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε.

Ελιάνα: Είμαστε ακριβοί γι’ αυτά τα site. Εγώ ξέρω πολύ καλούς δημοσιογράφους που όταν τους ρωτάω αν γράφουν σε κάποιο site, μου λένε ότι δεν πληρώνουν.

Εύη: Εγώ ξέρω πολλά περιοδικά κι εφημερίδες που δεν πληρώνουν επίσης.

Δείτε το… ακριβό στιγμιότυπο από την εκπομπή Ελένη:

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ