2019-06-25 21:34:37
Φωτογραφία για Λειτουργία κάμερας και στο Apple Watch χωρίς το κινητό από την Apple?
Οι φήμες για την εμφάνιση της φωτογραφικής μηχανής στο Apple Watch υπάρχουν από το 2015, αλλά μόνο τώρα η εταιρεία έχει αποφασίσει πώς να το εφαρμόσει τεχνικά. 

Στις 25 Ιουνίου εγκρίθηκε μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Apple στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και στις ιστοσελίδες εμφανίστηκαν εικόνες της μελλοντικής συσκευής.

Η εταιρεία προτείνει να τοποθετήσει την κάμερα όχι ενσωματωμένη στο Apple Watch, αλλά επάνω σε ένα λουρί.

Ο ελαστικός ιμάντας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία, λένε οι εφευρέτες. Η κάμερα μπορεί να στερεωθεί στη σωστή γωνία όπου αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το ρολόι για να επικοινωνήσετε με άλλους μέσω του FaceTime.

Όπως το iPhone, η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες μια στην πίσω και μια στην μπροστινή πλευρά. Οι φακοί θα είναι κινητοί και θα σας επιτρέπουν να φωτογραφίζετε βίντεο 360 μοιρών.

Σύμφωνα με την Apple, η παρουσία κάμερας σε μια φορητή συσκευή θα επιτρέψει στους χρήστες να εξαρτώνται λιγότερο από τα smartphones και στο μέλλον και είναι δυνατόν να τα εγκαταλείψουν τελείως.

 Είναι απορίας άξιο πως η εταιρία αποφάσισε τώρα να κατοχυρώσει το δίπλωμα όταν από το 2016 υπάρχει αυτή ιδέα από ανεξάρτητο κατασκευαστή και μάλιστα τελειοποιημένη.Είναι πολύ πιθανό να εξαγόρασε και αυτή την πατέντα η να εμπόδισε το κατασκευαστή να το υλοποιήσει.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ