2019-06-26 10:11:18
Φωτογραφία για Ο πανταχού παρών επιχειρησιακός Αρχηγός ΓΕΣ
Του Ηλία Προύφα

Τελικά, δεν υπάρχει σχηματισμός και μονάδα που να μην έχει επισκεφθεί ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Άκρως επιχειρησιακός αξιωματικός, συνεχίζει να πραγματοποιεί  το τελευταίο διάστημα, στοχευμένες επισκέψεις σε μονάδες του Στρατού, καταγράφοντας τυχόν προβλήματα και δίνοντας τις κατευθύνσεις του στους Διοικητές και τα στελέχη.

Όπως έχουμε ξαναγράψει η Τουρκική προκλητικότητα μπορεί να ''χτυπάει κόκκινο'', όμως ο Στρατός Ξηράς,  υπό το άγρυπνο βλέμμα του Αντιστράτηγου Καμπά, βρίσκεται σε ύψιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Τελευταία επίσκεψη σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, η Κρήτη όπου τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς πραγματοποίησε επίσκεψη σε Μονάδες του νησιού, συνοδευόμενος από το Διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (5 ΤΑΞΠΖ - V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ),Ταξίαρχο Στυλιανό Γασπαράκη


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΣ:

- Ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες.

- Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Μονάδων.

- Πραγματοποίησε ομιλίες και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.

- Επιθεώρησε τα καθορισμένα Τμήματα Ετοιμοτήτων.

Επισκέφθηκε την έδρα της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών (1η ΜΑΛ), όπου διαπίστωσε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας καθώς και το υψηλό ηθικό του προσωπικού.

Στη συνέχεια μετέβηκε στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) συνοδευόμενος από το Διοικητή της Σχολής, Ταξίαρχο Βασίλειο Βασιλειάδη όπου ενημερώθηκε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της και έδωσε οδηγίες - κατευθύνσεις στο προσωπικό της.

Δείτε φωτό:
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ