2019-06-26 10:39:59
Φωτογραφία για «Κρατώ στην αγκαλιά µου το θαύµα της Παναγίας και Την ευχαριστώ που µου έστειλε αυτό το θείο δώρο»
4-4-2008, Θεσσαλονίκη

«Σας ευχαριστώ θερμά που δημοσιεύσατε στο ευλογημένο βιβλίο σας “Θαύματα της Αγίας Ζώνης” την επιστολή μου ανάμεσα από τόσες επιστολές πιστών.

Είναι μεγάλη η ευλογία από τον Παντοδύναμο και Μεγαλοδύναμο Κύριο και την Μητέρα Του, Κυρία των Αγγέλων, την Παναγία, να μας δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να μπορούμε να επικοινωνούμε με σας του Πατέρες του Αγίου Όρους, ενός τόπου τόσο ευλογημένου.

Εμείς οι γυναίκες δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε και γνωρίσουμε από κοντά το Περιβόλι της Παναγίας. Τον Σεπτέμβριο βρέθηκα στον ευλογημένο Τόπο σας, στα ανοικτά του Αγίου Όρους, σ᾿ ένα προσκύνημα στην Σκήτη της Αγίας Άννας με τον Γέροντα Μακάριο. Η συγκίνησή μου και η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη που η Παναγία μου έδωσε την δυνατότητα να επισκεφτώ και να γνωρίσω, να προσκυνήσω έστω και από μακρυά τον Άγιο Τόπο, το Περιβόλι της Παναγίας, και να ασπαστώ το ιερό λείψανο της Αγίας Άννας.


Πριν από 13 μήνες στις 21-2-2007, όπως σας έγραψα και σε προηγούμενη επιστολή, έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι χάρη στο θαύμα της Παναγίας. Έπρεπε να γεννήσω με τεχνητούς πόνους. Η αγωνία και ο φόβος μου για το αν θα πάνε όλα καλά, τόσο για μένα όσο και για το μωρό, ήταν τόσο μεγάλη. Σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως και στον τοκετό φορούσα πάντοτε την ευλογημένη κορδέλα της Παναγίας που μου δώσανε από την Μονή σας. Προσευχόμουνα συνέχεια στην Μητέρα Παναγία μας, να έχει καλά το παιδί μου, το παιδί Της. Σε μένα να δώσει δύναμη να μπορέσω να αντέξω τους πόνους και να γεννήσω το μωρό υγιές. Σε όλη την διάρκεια του τοκετού προσευχόμουνα με όσες δυνάμεις είχα και παρακαλούσα να είναι δίπλα μου, να με βοηθήσει. Πρέπει να σας πω ότι η μαία που βρισκόταν δίπλα μου για να μου παρέχει τις βοήθειες ονομαζόταν Μαρία. Είχε γεννήσει κι εκείνη ένα παιδάκι, χάρη στην κορδέλα της Αγίας Ζώνης. Ένιωσα εκείνη την στιγμή πως η Παναγία άκουσε τις προσευχές μου. Μετά από λίγο ήρθε η αναισθησιολόγος η οποία ονομαζόταν Δέσποινα. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα πως δεν ήταν τυχαία όλα αυτά. Η αναισθησιολόγος μου είπε βλέποντας την κορδέλα, πως είναι κάτι ιερό και δεν πρέπει να την βγάλω.

Μετά από αρκετές ώρες γέννησα με καισαρική και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ευλογημένο από τον Θεό και την Παναγία. Κρατώ στην αγκαλιά μου το θαύμα της Παναγίας και Την ευχαριστώ που μου έστειλε αυτό το θείο δώρο.

Σας αποστέλλω φωτογραφία της μικρής μου Δήμητρας.

Ο Κύριος και η Μεγαλόχαρη Παναγία να σας έχουν πάντοτε καλά, να συνεχίσετε το τόσο σπουδαίο έργο σας.

Προσεύχεστε για την οικογένειά μου και για όλο τον κόσμο, η Υπεραγία Θεοτόκος και Πλατυτέρα του κόσμου να μας φυλάει υπό την Σκέπη της».

Ασπάζομαι ευλαβικά την δεξιά σας χείρα.

Π. Κ.

Πηγή: Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδ. Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σσ. 219-221.

Δείτε εδώ πληροφορίες για την 6η, βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση.
Πηγή
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ