2019-06-26 15:45:37
Φωτογραφία για ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΜΘ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 25 Ιουνίου  2019

     ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

H Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

συγχαίρει

τον συνάδελφο και μέλος του ΔΣ ΕΜΘ Αλχία (ΤΘ) Καββαδά Παναγιώτη

διότι από τον Δεκ 2017 ξεκίνησε την προσπάθεια για την κατασκευή του πρώτου επετειακού άρματος του Ε.Σ. και το πρώτο σε παγκόσμιο επίπεδο με ειδικό διάκοσμο. Ο υπόψη συνάδελφος υπέβαλλε προτάσεις προς την Ιεραρχία για τον ειδικό διάκοσμο επετειακού άρματος οι οποίες βρήκαν σύμφωνη την Στρατιωτική Ηγεσία. Έτσι λοιπόν υποβοηθούμενος από την Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων ξεκίνησε, ολοκλήρωσε και παρουσίασε την διακόσμηση άρματος τον Φεβ 2018. Το υπόψη άρμα συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις απελευθέρωσης της πόλεως των Ιωαννίνων την 21η Φεβ 2018 παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος με το πέρας της παρέλασης επιθεώρησε το υπόψη άρμα.


                    Την 18 Απρ 2019 έλαβε χώρα η κορυφαία στιγμή της παραπάνω ιδέας που ήταν η παράδοση του επετειακού άρματος υπό κλίμακα (μοντέλο) στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον εν λόγω συνάδελφο και τα μέλη της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων της οποίας είναι και μέλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον συνάδελφό μας για την ιδέα του αλλά και τους Μοντελιστές Ιωαννίνων για την σημαντική τους συνδρομή στην όλη προσπάθεια.

   Το επετειακό άρμα, κατόπιν πρότασης του ΕΜΘ Αλχία (ΤΘ) Καββαδά Παναγιώτη έχει πάρει το όνομα

«Οι Ταύροι της 8ης ΕΑΝ».

           

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Θεοδώρου Γεώργιος

Στρατσιάνης Παναγιώτης

Λγός (ΠΖ)

ΕΜΘ Αλχίας  (ΜΧ)

6937453787
6936563126
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ