2019-06-26 18:11:34
Φωτογραφία για Η Apple Pay πλέον διατίθεται σε 13 επιπλέον ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα
Η Apple ασχολήθηκε σήμερα με τους Ευρωπαίους, ξεκινώντας την Apple Pay όχι σε μία, αλλά σε 13 νέες χώρες την ίδια στιγμή. Αρκεί να πούμε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο λανσάρισμα που αφορά κυρίως την Ανατολική Ευρώπη. 

Οι χώρες που περιλαμβάνονται μεταξύ αυτών και η δικιά μας είναι οι παρακάτω.

Εδώ είναι οι ενδιαφερόμενες χώρες:

Βουλγαρία

Κροατία

Κύπρος

Εσθονία

Ελλάδα

Λιθουανία

Λιχτενστάιν

Λετονία

Μάλτα

Πορτογαλία

Ρουμανία

Σλοβακία

Σλοβενία

Αυτή είναι η λίστα, όπως μπορούμε να δούμε. Όλες οι χώρες διαθέτουν μια κοινή (ηλεκτρονική) τράπεζα, την Monese. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι τοπικές τράπεζες που υποστηρίζουν την Apple Pay με μεγαλύτερη ή μικρότερη λίστα ανάλογα με τη χώρα.

Η υπηρεσία ψηφιακής ενεργοποίησης της Mastercard (MDES) χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον κλάδο πληρωμών -EMV, tokenization και cryptography- για να διασφαλίσει την ακεραιότητα των δεδομένων του κατόχου της κάρτας, δηλώνει η εταιρεία.


Όπως συμβαίνει και με άλλες χώρες, οι κάτοικοι αυτών των περιοχών μπορούν να χρησιμοποιήσουν το iPhone για να πληρώσουν χωρίς επαφή σε ένα φυσικό κατάστημα. Μπορούν επίσης να το κάνουν μέσα σε μια εφαρμογή ή στον Ιστό. Το iPad υποστηρίζει επίσης αγορές από εφαρμογές και ιστό. Το Mac υποστηρίζει μόνο το Web από την πλευρά του. Όσο για το Apple Watch, πρόκειται για ψώνια και σε φυσικά καταστήματα.

Σχεδόν κάθε χώρα στην Ευρώπη υποστηρίζει την Apple Pay τώρα. Η πραγματική πρόκληση για την Apple θα είναι πλέον να στοχεύει και σε άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αμερικής και ορισμένων τμημάτων της Ασίας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ