2019-06-26 18:32:24
Φωτογραφία για Το Catalina macOS beta δεν μπορεί να χειριστεί πολλές βιβλιοθήκες του iTunes
Η Apple επικοινωνεί με τους ενδιαφερόμενους για το iTunes σχετικά με ενα πρόβλημα που προέκυψε και ειδικά για την υποστήριξη αρκετών βιβλιοθηκών και γενικά πάνω από μια.  

Το MacOS Catalina beta, που διανέμεται σε προγραμματιστές και για τώρα στο κοινό , δεν γνωρίζει πλέον πώς να διαχειριστεί περισσότερες από μία βιβλιοθήκες.

Όπως είναι γνωστο, το macOS Catalina ξέρει μόνο πώς να χειριστεί τη βιβλιοθήκη του iTunes που άνοιξε απο το MacOS Mojave πριν από την beta. Η Apple προσφέρει μια συμβουλή για όσους σκοπεύουν να δοκιμάσουν το beta και θέλουν να βεβαιωθούν ότι η κατάλληλη βιβλιοθήκη θα ανοίξει στο macOS Catalina. Εδώ είναι οι οδηγίες σύμφωνα με την εταιρία που πρέπει καποιος να ακολουθεί, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Apple :

Βεβαιωθείτε ότι το iTunes είναι κλειστό

Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Option στο πληκτρολόγιο και ανοίξτε το iTunes

Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας προσκαλεί να επιλέξετε τη βιβλιοθήκη iTunes της επιλογής σας

Η Apple εξηγεί ότι αυτή που θα επιλεχθεί εδώ θα είναι αυτή που χρησιμοποιείται στις εφαρμογές Μουσική, Τηλεόραση και Podcasts στην beta του macOS Catalina. Αυτός ο χειρισμός δεν θα είναι απαραίτητος με την τελική έκδοση του macOS Catalina, επειδή η Apple θα υποστηρίξει διάφορες βιβλιοθήκες. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να διορθωθεί και πριν σε μια από τις επόμενες betas.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ