2019-06-26 19:46:04
Φωτογραφία για Σπήλιος Λιβανός:  Καλώ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν ανοιχτό διάλογο
           "Ο πολιτικός λόγος της ΝΔ είναι πλειοψηφικός πλέον στην κοινωνία και έχει απήχηση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες στην κοινωνία» δήλωσε ο Σπήλιος Λιβανός θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών. 

     Μιλώντας στο ραδιόφωνο Aeras fm και το δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαδάκη ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία είπε πως το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου δεν έχει να κάνει με τις παλιές ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές..       «Εμείς απευθυνόμαστε στο μέλλον, φέρνουμε με ευπρέπεια και μετριοπάθεια την ελπίδα στον ελληνικό λαό και ο κ. Τσίπρας απλά στέκεται στις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος, στέκεται στο παρελθόν και προσπαθεί να περιχαρακώσει τους δικούς του οπαδούς. Αντί ο κ. Τσίπρας να μας κάνει έναν απολογισμό των πεπραγμένων του κάνει άσφαιρη και φέικ νιουζ κριτική στη ΝΔ. Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει την αδυναμία του να αρθρώσει πολιτικό λόγο. Εμείς τον αφήνουμε να κυλιέται στις λάσπες του διχασμού» είπε χαρακτηριστικά.


           Ο κ. Λιβανός στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόγραμμα της ΝΔ για την ανάπτυξη, τη στήριξη της μεσαίας τάξης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας λέγοντας πως η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να χτυπηθεί η μεσαία τάξη. «Η Ελλάδα είναι η κατεξοχήν χώρα που στηρίζεται στη μεσαία τάξη και αυτοί ήταν που εβλήθησαν. Όταν εμείς λέμε μεσαία τάξη εννοούμε το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται στην πατρίδα μας. Στηρίζουμε και τις αδύναμες κοινωνικά τάξεις, ανθρώπους που δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας. Προφανώς θα ενισχύσουμε τα χαμηλά στρώματα. Τα επιδόματα θα υπάρχουν και αύριο με σωστούς ελέγχους και σκεπτόμαστε να δημιουργήσουμε προγράμματα που θα οδηγούν στην ένταξη στην αγορά εργασίας. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

           Ο κ. Λιβανός εξέφρασε την εκτίμηση πως ήδη οι αγορές έχουν προεξοφλήσει νίκη της ΝΔ και θέλουν μια κυβέρνηση που θα κοιτά μπροστά και θα είναι φιλοεπενδυτική. «Αυτό θα μας επιτρέψει να κάνουμε ουσιαστική κοινωνική πολιτική. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ακέραιος στον πολιτικό του λόγο και δεν λαϊκίζει. Δεν πρόκειται να έρθουμε να κλάψουμε πάνω σε αυτά που θα μας αφήσει η κυβέρνηση. Ο κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για ελάχιστα πράγματα και η λογική μας, οι εξαγγελίες που αφορούν τις φορολογικές ελαφρύνσεις θα βρίσκονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού» είπε. 

        Μιλώντας ειδικότερα για την Αιτωλοακαρνανία ο κ. Λιβανός κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν ανοιχτό διάλογο για τα προβλήματα του νομού. «Κανένα έργο δεν προγραμματίστηκε και δεν ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια», είπε «Δεν πείραξε κανείς το δυτικό μέτωπο, καμία εξέλιξη δεν είχαμε στο θέμα της Μαρίνας του Μεσολογγίου, καμία παρέμβαση στο θέμα του Πλατυγιαλιού, στα θέματα του κακοτράχαλου ορεινού δικτύου, στα θέματα της Τριχωνίδας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για μια διαχείριση μιζέριας και στο Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια από την κυβέρνηση. 

         Ο κ. Λιβανός κάλεσε τους κατοίκους του Αγρινίου στην ανοιχτή του συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη, την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:30 για να συζητήσουν για το μέλλον της Αιτωλοακαρνανίας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ....
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ