2019-06-26 20:43:50
Φωτογραφία για Τελετή Αποφοίτησης Σπουδαστών 7ης ΕΣ Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης
 Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή απονομής πτυχίων στους σπουδαστές της 7ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ).

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος και επέδωσε τα πτυχία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, Πρέσβεις Χωρών καθώς και Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί.

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης, διάρκειας 8 μηνών, διοργανώνεται από το ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με το ΙΔΕ, με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων των συμμετεχόντων σε θέματα τρέχουσας διεθνούς πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας και παρέχεται δωρεάν στις Ένοπλες Δυνάμεις, από τον επικεφαλής καθηγητή κ. Αριστείδη Γιαπαλή.

Στο ανωτέρω πρόγραμμα συμμετείχαν 53 σπουδαστές από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ