2019-06-26 23:50:25
Φωτογραφία για Μοντέλο 56 ετών γράφει ιστορία στο Sports Illustrated- Δείτε φωτογραφίες
Φωτογραφήθηκε με μαγιό για το Swimsuit Issue ..

Το 2015 η εταιρεία Swimsuits for All έγραψε ιστορία χρησιμοποιώντας ένα plus-size μοντέλο στη διαφήμισή της στο Sports Illustrated Swimsuit Issue. 

Το 2016 έπαιξε για άλλη μια φορά με τους κανόνες καθώς το μοντέλο της ήταν μια 56χρονη- το μεγαλύτερης ηλικίας μοντέλο που έχει ποτέ εμφανιστεί στις σελίδες του «καυτού» περιοδικού.

Η 56χρονη Nicola Griffin είναι κατά τουλάχιστον τρεις δεκαετίες μεγαλύτερη από τη μέση ηλικία των λεγόμενων «bikini babes». Στο πλαίσιο όμως της νέας καμπάνιας #SwimSexy της εταιρείας, που προωθεί τη θετική εικόνα του σώματος σε όλες τις ηλικίες, τις μορφές και τα μεγέθη, η Griffin ποζάρει με το μαγιό της και στέλνει ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης για τις γυναίκες που δεν περιλαμβάνονται πια στα όρια ηλικίας που επιβάλλει η αγορά.

Στην καμπάνια εμφανίστηκαν επίσης δύο plus-size μοντέλα, η 28χρονη Ashley Graham και η 26χρονη Philomena Kwao. «Είμαστε διαφορετικών ηλικιών και μεγεθών κι αυτή είναι η ομορφιά του όλου πράγματος. Είμαστε αληθινές γυναίκες», λέει η 56χρονη στη Daily Mail.


Στη φωτογράφηση, που έγινε στην Καραϊβική, και τα τρία μοντέλα πόζαραν φορώντας το ίδιο μαγιό.

Η εμπειρία ήταν μοναδική για τη Nicola που ποτέ δεν περίμενε να κλείσει μια τέτοια δουλειά στην ηλικία αυτή.

«Όταν ο κόσμος με περιγράφει ως τη γηραιότερη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το Sports Illustrated νιώθω περίπου… 80 χρονών», λέει με χιούμορ.
newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ