2019-06-27 08:31:02
Φωτογραφία για ΟΑΕΔ: Δωρεάν βιβλία και θεατρικές παραστάσεις σε 350.000 δικαιούχους (voucher)
Δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο η απόφαση χορήγησης δωρεάν βιβλίων και εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων σε συγκεκριμένες κατηγορίες ανέργων και εργαζομένων από τον ΟΑΕΔ.

Οι δικαιούχοι που θα λάβουν επιταγή (voucher) αξιοποίησης είναι:

Ασφαλισμένοι που πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΕΦΚΑΑσφαλισμένες που έλαβαν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότηταςΑσφαλισμένοι που έλαβαν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος τακτική επιδότηση ανεργίας με βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις του ΟΑΕΔ διάρκειας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα)Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων του ΟΑΕΔ, που έχουν συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον 4 μηνών.


Το πρόγραμμα υλοποιείται κατά τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2019-2020. Ο αριθμός των δικαιούχων και των ωφελούμενων του προγράμματος ανέρχεται κατ’ ανώτατο όριο σε 200.000 (θεατρικές παραστάσεις) και 150.000 (δωρεάν βιβλία) ανάλογα με τον αριθμό των παρόχων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και των προσφερομένων ανά πάροχο θέσεων.

Η σειρά προτεραιότητας αντλείται από τα στοιχεία του ΟΑΕΔ. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μοριοδότησης επιλέγονται οι δικαιούχοι που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό μορίων.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ