2019-06-27 10:48:42
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Τσιάρας: Ο Θεσσαλός Βουλευτής της ΝΔ που σαρώνει στον κάμπο!
Του Ηλία Προύφα

Ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς με την ιδιότητα του Προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βρισκόταν πάντα κοντά στα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ. Το ΚΕΣΝ, η ΣΜΥ, η 1η Στρατιά και οι σχηματισμοί της Πολεμικής Αεροπορίας στη Θεσσαλία, είχαν τη στήριξη του.

Οι ''χακί'' παρεμβάσεις του στο κοινοβούλιο αρκετές και εύστοχες. 

Ο λόγος για τον υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, στην Καρδίτσα, Κώστα Τσιάρα.

Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος στο επάγγελμα, συμμετέχει από το 2004 στο κοινοβούλιο με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Υπεύθυνος του τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας με το Κοινοβούλιο του Αζερμπαϊτζάν και μέλος της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στην Κ.Σ
. Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (PABSEC), για την συνεργασία των χωρών στην περιοχή του Εύξεινου Πόντου και στην Μαύρη Θάλασσα. Από τον Ιούλιο του 2012 με απόφαση του τότε Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τοποθετήθηκε Υφυπουργός Εξωτερικών μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Στη συνέχεια διετέλεσε Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Τον Ιανουάριο του 2016, κατόπιν πρότασης του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και μετά από ομόφωνη αποδοχή της από τους βουλευτές, εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, δίνει  και πάλι τη μάχη του Σταυρού, στην εκλογική του περιφέρεια την Καρδίτσα.

Συγκεντρώνοντας ευρεία αποδοχή από ψηφοφόρους όλων των παρατάξεων, οι οποίοι τον εκλέγουν πρώτο, ο Κώστας Τσιάρας αναμένεται να σαρώσει, για μία ακόμη φορά στον κάμπο.

Όχι μόνο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά όλοι οι πολίτες της Καρδίτσας, με πρώτους τους αγρότες, είναι στο πλευρό του.

Η εμπειρία, οι γνώσεις και ο ακέραιος χαρακτήρας του, είναι εφόδια, με τα οποία αξίζει να πρωταγωνιστήσει, στο αυριανό κυβερνητικό σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ευχή και επιθυμία των πολιτών της Καρδίτσας...
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ