2019-06-27 14:39:04
Φωτογραφία για Διεκόπη η δίκη της Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε ο κατηγορούμενος Πατέλης
Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή καθώς οι άλλοι κατηγορούμενοι που ήταν

προγραμματισμένοι να απολογηθούν δήλωσαν αδυναμία μετά το επεισόδιο με τον Γιώργο Πατέλη  Σε διακοπή οδηγήθηκε στο δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά την κατάρρευση του κατηγορουμένου Γιώργου Πατέλη μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Ο κατηγορούμενος κατέρρευσε τη στιγμή που απολογούνταν ο συγκατηγορούμενός του Κωνσταντίνος Κορκοβίλης. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρελαβε με φορείο τον κατηγορούμενο για να τον διακομίσει σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, το δικαστήριο ανέβηκε και πάλι στην έδρα για να συνεχίσει τη διαδικασία των απολογιών, πλην όμως ο κατηγορούμενος Κορκοβίλης που είχε ξεκινήσει να απολογείται δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει μετά το περιστατικό με τον Πατέλη.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, ρώτησε τον επόμενο στη σειρά κατηγορούμενο, Αναστάσιο Μιχάλαρο, αν ήταν σε θέση να απολογηθεί εκείνος. Ωστόσο, και ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δήλωσε και εκείνος αδυναμία να απολογηθεί.

Ακούστηκαν διαμαρτυρίες μέσα στη δικαστική αίθουσα από μέλη του κοινού και τότε η πρόεδρος ανακοίνωσε τη διακοπή τηγς συνεδρίασης για αύριο, Παρασκευή.

Σήμερα, παρόντες στο δικαστήριο ήταν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Φίλης, η Ανέτα Καβαδία, η Βασιλική Κατριβάνου και ο Πάνος Λάμπρου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ